Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună

Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună
Designerul de modă Tommy Hilfiger a reușit performanța să își vândă luxoasa proprietate întinsă pe 9 hectare, cu șase dormitoare din Greenwich, la foarte scurt timp după ce a scos-o pe piață. Asta în contextul în care a cerut zeci de milioane de dolari.

Designerul Tommy Hilfiger și-a vândut luxoasa proprietate din Greenwich pentru 45 de milioane de dolari la doar câteva luni după ce a listat proprietatea de 22 de acri, în mijlocul pandemiei de coronavirus. Reședința extinsă în stilul celor din Normandia franceză a fost cumpărată de Hilfiger și soția sa, fostul model Dee Ocleppo, în 2010 pentru 31,3 milioane de dolari, conform Wall Street Journal.

Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună

Potrivit Business Insider, proprietatea, care are șase dormitoare, a fost listată de Sotheby’s International Realty și vândută cu aproximativ 2,7 milioane de dolari mai puțin decât prețul cerut inițial. Totuși, prețul e mai mare decât cel cu care s-a realizat achiziția. Un acord pentru cumpărarea proprietății a fost încheiat în noiembrie – la doar patru săptămâni după ce proprietatea a fost listată.

Cine a cumpărat moșia lui Hilfiger

Cumpărătorul moșiei Hilfiger, a cărui identitate este păstrată anonimă, a fost reprezentat de Sally Slater din Douglas Elliman. Hilfiger, care a amenajat și vândut șapte case în ultimii 35 de ani, a vândut locuința într-o perioadă în care newyorkezii care fug de pandemia COVID-19 cresc valorile proprietăților din Greenwich.

„Am auzit de la prietenii mei din domeniul imobiliar că piața este foarte puternică și că nu a fost atât de puternică de ani de zile”, a declarat designerul pentru The Journal, anul trecut. În așteptarea unui cumpărător, Hilfiger și soția lui au căutat o nouă casă în Palm Beach, Florida. Hilfiger a spus că au luat în considerare această mișcare de mult timp, dar COVID-19 a accelerat cronologia.

Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună

Și, deși pandemia este parțial de vină pentru mișcarea cuplului, Hilfiger a spus că nu este singurul motiv. „Ca oameni creativi, căutăm întotdeauna următorul proiect”, a spus el.

Proprietatea era celebră înainte să o ia designerul

Casa, construită în 1939 pentru investitorul imobiliar Charles Vincent Paterno, se află în partea de sus a Round Hill Road. A fost construit de faimosul arhitect Greville Rickard. Reședința a fost deținută și de finanțatorul și colecționarul de artă prolific Joseph Hirshhorn. Hilfiger a spus că el și soția lui au petrecut trei ani lucrând la casă după ce a căzut în paragină.

El a declarat ziarului că au refăcut mecanica și reconectarea casei la utilități. De asemenea, au adăugat instalații sanitare și ventilație noi. Hilfiger a spus că au contractat chiar și o companie din Turcia pentru fabricarea plăcilor de teracotă care să corespundă originalelor și a angajat arhitectul peisagist Miranda Brooks pentru proiectarea grădinilor, gardurilor vii și fântânilor. Cuplul a cheltuit milioane în proiect, despre care Tommy Hilfiger a spus că „a avut multă răbdare”.

Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună

Casa are șase dormitoare, șapte băi complete și trei camere de toaletă. De asemenea, are o sală de ecranare cu pereți din țesături pictate manual. În living a fost instalat un șemineu francez din secolul al XVIII-lea și există, de asemenea, o cramă și o sală de degustare.

Reședința vine, de asemenea, cu o casă de oaspeți dotată cu o bucătărie, două dormitoare și un garaj separat. Între timp, caracteristicile de exterior sunt uluitoare.

Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună

Casa are o piscină și un teren de tenis renovat, precum și o grădină de trandafiri, un iaz cu pești koi și o peluză cu vedere la Long Island Sound.

Sursa foto: Instagram, Sotheby

Povestea insulei lui Onassis. De ce a adus-o aici „Grecul de aur” pe Jacqueline Kennedy

Recomandarile noastre