Cum arată noul restaurant deschis de celebra Sophia Loren. „Niciun regizor nu a reușit vreodată…”

Cum arată noul restaurant deschis de celebra Sophia Loren. „Niciun regizor nu a reușit vreodată…”
Actrița italiană laureată cu Oscar, Sophia Loren, și-a deschis un nou restaurant în centrul orașului Milano, în apropiere de Piazza Duomo, pe Via Cesare Cantù.

Este al doilea restaurant din Italia care îi poartă numele, după după lansarea, anul trecut, a „Sophia Loren Restaurant – Original Italian Food” în Florența.

Cum arată noul restaurant deschis de celebra Sophia Loren. Diva nu se oprește aici

Îmbrăcă în alb, Sophia Loren a strălucit la deschiderea celui de-al doilea restaurant. Actrița a pășit pe covorul roșu însoțită de antreprenorul italian Luciano Cimmino, care a investit în această afacere. Noul restaurant, 400 de metri pătrați, este împărțit în trei încăperi principale, una dedicată barului de cocktailuri și vinuri, iar celelalte două restaurantului, cu terasă în aer liber și 150 de locuri.

Clienții vor gusta din cele mai bune mâncăruri napoleane

Restaurantul oferă un meniu italian tradițional, cu o preferință pentru mâncărurile napoletane, și se bazează pe același model ca și cel oferit în restaurantul din Florența. „În viața mea am avut multe pasiuni, una dintre ele este, fără îndoială, mâncarea. Niciun regizor nu a reușit vreodată să mă pună la dietă și nu am renunțat niciodată la o farfurie bună de paste în favoarea siluetei”, a mărturisit cu ceva timp în urmă frumoasa actriță.

Cum arată restaurantul din Florența

Anul trecut, actrița a inaugurat o altă locație în Florența care se întinde pe trei niveluri, cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați, dotată cu terase în aer liber cu o capacitate de până la 60 de locuri. Restaurantul sofisticat și primitor a fost proiectat de Studio Redaelli e Associati, în colaborare cu Costa Group, o companie specializată de peste 40 de ani în design și mobilier pentru Food & Beverage.

„A fost un privilegiu să participăm la acest proiect magnific prin crearea unui mobilier unic și memorabil.”, a declarat Franco Costa, președintele Costa Group. Sophia Loren nu se oprește aici, iar sursele spun că vor urma locații în Napoli, urmate de alte deschideri în Dubai, Miami, Hong Kong și Shanghai.