Cum arată o zi perfectă. Laura Cosoi dezvăluie toate detaliile, la aniversarea căsătoriei. Foto

Cum arată o zi perfectă. Laura Cosoi dezvăluie toate detaliile, la aniversarea căsătoriei. Foto
Vrem ca aniversările noastre să fie perfecte și ne străduim în privința asta. dar cum arată o zi perfectă?  Cu siguranță, e altfel pentru toată lumea.

Laura Cosoi e una din cele mai îndrăgite artiste de la noi. Actrița joacă în filme, apare la televizor, urcă pe scenele de teatru și e  cu adevărat o ființă împlinită. De șapte ani e căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și au împreună trei copii superbi. Înaintea acestui mariaj, ea a trăit o poveste de dragoste cu Smiley. Aniversarea căsătoriei lor a avut loc în weekend, iar pentru asta Laura Cosoi a inclus copiii. De când au intrat în viața lor, sunt nedespărțiți. La aniversarea a 7 ani de la cununia civilă, vedeta a împărtășit cu fanii ei câteva imagini.

Laura Cosoim o zi perfectă

„Azi se împlinesc 7 ani de la cununia civilă. Ziua a început la @untoldfestival , a continuat cu o masă alături de prieteni în centru vechi și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruță, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apă rece de fântână. Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul! Mulțumesc”, a scris actrița Laura Cosoi pe contul ei de Facebook.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună trei fetițe: Rita, Vera și, de vara aceasta, Lara. Ei se simt cei mai fericiți părinți. Luna trecută, celebra și frumoasa actriță a relatat despre fericirea ei ca mamă. „Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ți se pare complicat. Nu este tot timpul ușor, dar cu siguranță este și frumos.

Așadar, hai să găsim și ceva bun în tot acest scenariu, în toată oboseală acumulată, în toată hărmălaia din jur, în toate clipele când simțim că ne pierdem răbdarea și nu ne mai regăsim pe nicăieri. Spre exemplu, Lara zâmbește ștrengărește în colțul gurii, complice așa, după fiecare alăptat. Și uite așa aș stă trează o viață, doar că să mă bucur de zâmbetul ei! La voi cum este?’’, a scris Laura Cosoi pe contul personal de Facebook.

De ce e Cosmin mai bun ca Smiley

„Cosmin are atât de multe virtuți! Însă mai presus de toate sunt două, ambele la fel de puternice: credința lui în Dumnezeu și felul în care își prețuiește familia. Cosmin e un om foarte credincios, se roagă în fiecare seară. Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre: că avem în comun iubirea de Dumnezeu. Ceea ce, firește, ne-a apropiat la nivel profund, sufletește și spiri­tual.

Apoi, pe lumea asta, pentru Cosmin nu există ceva mai presus de noi, familia lui! Pentru Cosmin nu există altă viață și altă preocupare de­cât familia: totul este pentru noi! Iubirea, gândurile, grija, munca lui, totul e pentru noi! Pur și simplu, el trăiește pentru noi și se încarcă din viața trăită alături de noi”, a mărturisit blondina, pentru Formula AS.

„Sun­tem convinși că noi am fost făcuți să fim împreună, să alcătuim o familie, n-avem nicio îndoială că așa ne-a fost scris. Chiar dacă neam fi împotrivit acestei legături, tot împreună am fi ajuns. Eu și Cosmin ne cunoaștem din 2003, dar mult timp n-am format un cuplu, am fost doar pri­eteni. Apoi, brusc, s-au aliniat stelele, am devenit un cuplu, iar azi, uită-ne, tot împreună, o familie cu doi copii și cu destul de multe reali­zări. Pur și simplu, unele relații sunt destinate să existe și să reziste!”, a mai completat Laura Cosoi, în același interviu.

Sursa foto: Facebook