Cum arată „rivala” lui Halep, soția antrenorului Mouratoglou. Bârfele au început să circule

Cum arată „rivala” lui Halep, soția antrenorului Mouratoglou. Bârfele au început să circule
Cu doar o lună în urmă, Simona Halep, soțul ei (încă) Toni Iuruc, antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou și tânăra sa soție, Ada, se distrau în Mykonos. Au fost în aceeași perioadă în Grecia, în vacanță, o săptămână.

La întoarcere, Simona deja se gândea la separarea de Toni Iuruc, iar zilele trecute cei doi au semnat acordul separării, la notar. Apoi, așa cum am scris, Simona a fost surprinsă în Franța, căutând casă, în apropierea academiei noului ei antrenor, dar mai apoi a decis să vadă ce proprietăți îi fac cu ochiul în sudul Franței.

Francez cu origini grecești, Patrick Mouratoglou este unul din cei mai bine cotați antrenori în tenis. Unii dintre cei mai mari sportivi ai lumii i-au trecut prin academie. Ultima vedetă a fost Serena Williams. După încetarea contractului cu ea, era convins că nu va mai antrena nicio vedetă.

Cum s-a îndrăgostit Patrick Mouratoglou de Simona Halep

Apoi a văzut-o pe Simona Halep antrenându-se și a fost dragoste la prima vedere. „Le-am spus celor apropiați că probabil Serena va fi ultima mea jucătoare. Și apoi a apărut această doamnă. A venit la academia mea, am luat prânzul și am avut o conexiune foarte bună. Am venit să văd 15 minute din antrenamentul ei și mi-a plăcut mult. Doar m-am uitat. M-am întors și a doua zi, m-am uitat mai mult și mi-a plăcut și mai mult. Și a treia zi am luat racheta și i-am spus câteva lucruri.

Și am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: ‘wow, nu am terminat deloc cu asta’. Și i-am spus: ‘mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc’”, a spus Patrick Mouratoglou, la Cluj-Napoca, în cadrul unui discurs special ținut în 10 iunie 2022, potrivit Treizecizero.

Cel mai important succes bifat de Simona Halep sub comanda lui Patrick Mouratoglou a fost turneul WTA 1000 câștigat la Toronto, la începutul lunii august.

Soția lui Patrick Mouratoglou, îngrijorată de apropierea tot mai mare cu Simona Halep

Toată povestea, scrie presa internațională, deja, nu e văzută deloc cu ochi buni de soția lui Patrick Mouratoglou, Ada, iar aceasta chiar are motive, pentru că recunoaște un tipar al celui cu care e căsătorită de șase ani, și cu care are doi copii. În vârstă de 51 de ani, francezul cu origini grecești, se află la al treilea mariaj, între care a bifat și o relație de trei ani cu Serena Williams, după cum scrie presa internațională. Actuala soție e tot o „ciocolată”.

Patrick are acum 5 copii, 3 din căsătoriile anterioare și 2 cu actuala soție, Ada Obilu. După o viață conjugală publică, alături de primele soții, antrenorul s-a însurat, în 2016 cu tânăra Ada, o fată modestă despre care nu se știe nimic. Nici măcar vârsta. După cum arată, ar putea fi mai tânără decât Halep, care va împlini în curând 30 de ani.

Prima soție a lui Mouratoglou nu este cunoscută presei, dar în urma ei antrenorul s-a ales cu un băiat, Raphael, care acum are 27 de ani. În 2000, Patrick s-a căsătorit cu designerul Clarisse Mouratoglou, mariaj terminat în 2013, din care au rezultat două fete: Charlotte (19 ani) și Juliette (21 ani).

Antrenorul Simonei și-a părăsit o nevastă pentru Serena Williams, pe care o antrena

După căsătoria cu Clarisse, sau, spun unii, chiar în timpul acesteia, Mouratoglou ar fi extins relația cu Serena Williams, pe care o antrena, și a ținut-o așa câțiva ani, până când a cunoscut-o pe tânăra Ada. Ei au împreună tot două fete mici. Ada Obilu, devenită  Mouratoglou este o soție de vedetă cât se poate de discretă. Inclusiv conturile de pe rețelele sociale îi sunt private.

Acum se pare că divorțul intempestiv al Simonei Halep, la numai câteva săptămâni după ce ea, Iuruc și familia Mouratoglou au fost împreună în vacanță în Grecia,la Mykonos,  dar și faptul că aceasta plănuiește mutarea în Franța, cu domiciliul, aproape de ei, au pus-o în gardă pe tânăra Ada.  Tânăra soție vede că relația dintre Simona și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, e una foarte strânsă, care, pe alocuri, depășește tiparul clasic antrenor-jucător.

Pe de altă parte, Ada știe foarte bine istoricul relațiilor soțului ei, faptul că și-a părăsit a doua soție în timp ce avea o relație cu sportiva pe care o antrena, Serena Williams, și, justificat, se gândește că totul se poate repeta în prezent. Amintim că la scurt timp după ce a semnat primele acte de divorț, Simona a mers la o clinică de specializată în obstetrică – ginecologie, după care a început să-și caute o casă în sudul Franței, unde locuiește și antrenorul ei, Patrick Mouratoglu.

Cine au fost bărbații care au curtat-o pe Halep

Pe de altă parte, Simona Halep nu ar fi fost neapărat ușă de biserică. Primul ei iubit a fost antrenorul ei, Andrei Mlendea, scrie RTV, care i-a fost și antrenor. S-a scris că Simona ar fi avut o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Despre povestea lor de dragoste a vorbit chiar bunica sportivei. În 2015, au apărut fotografii cu Simona Halep și Sorin Marin, un tânăr afacerist în vârstă de 26 de ani la acea vreme.

Sursa foto: Instagram, Facebook