Dedesubturile relației dintre Halep și Mouratoglou. Ea caută casă, el recunoaște: „Mereu mă întorceam la ea”

Dedesubturile relației dintre Halep și Mouratoglou. Ea caută casă, el recunoaște: „Mereu mă întorceam la ea”
După divorțul de Toni Iuruc, lumea și-a îndreptate privirile spre antrenorul Simonei Halep. Tenismena chiar a fost surprinsă căutând o casă în Franța, cât mai aproape de acesta.

În vacanța de vară pe care Simona Halep și Toni Iuruc  au făcut-o în Mykonos,  cei doi s-au întâlnit și cu antrenorul.

Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, a încheiat parteneriatul cu Serena William și a semnat cu Simona, în luna aprilie.

Chiar în perioada în care Simona și Toni discutau detaliile divorțului și programau vizita la notar, în vederea separării, tehnicianul posta imagini alături de Simona și, mai mult, a strecutrat printre ele și una emoționantă și plină de subtilități. Pe sticla de apă Evian a Simonei Halep, a venit un fluture, o albinuță, surprinsă imediat în fotografie, de tehnicianul grec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Simona și Mouratoglou au nume de cuplu deja

Cuplul Simona- Patrick, are deja un nume, care e prezent pe rețelele sociale: „The Dynamic Duo”. Bărbatul atent la toate detaliile când vine vorba de Simona Halep, spune cât de prezentă a fost, de mult, și este, aceasta, în gândurile lui.

În timpul unui meci, Mouratoglou a vorbit despre Simona Halep. „Am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: wow, nu am terminat deloc cu asta. Și i-am spus: mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc. Mi-am zis: imaginează-ți că toată lumea ar vrea să lucreze cu tine, pe cine alegi? Și mereu mă întorceam la ea. Și mi-a fost clar”, a spus tehnicianul  francez.

Simona Halep își caută casă lângă antrenorul său

Simoan Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie. Acum au divorțat la notar, iar la finele săptămânii au semnat primul rând de acte. Au la dispoziție 30 de zile să se răzgândească. Potrivit informațiilor oferite de ProSport, ea a fost văzută când își căuta casă, în sudul Franței, aproape de Mouratoglou.

Sursele spun că sportiva ar fi fost însoțită la vizionări de mama sa și un notar public. Simona ar fi vrut să cumpere o vilă aproape de Biot, unde se află Academia de Tenis Mouratoglou, dar sursele spun că ulterior s-a reorientat către Sophia Antipolis, care se află tot în zonă, dar mai aproape de Nisa.

Sursa foto: Instagram