Recent, presa britanică l-a surprins de mână, pe străzile Parisului, cu iubita sa, modelul Camille Jansen. John „Jack” Christopher Depp III este cetățean francez, mama sa fiind nimeni alta decât actrița și cântăreața Vanessa Paradis. În vârstă de 18 ani, este fratele mult admiratei actrițe Lily-Rose Depp.

A fost întotdeauna deosebit de discret și nu prea apare în public sau la evenimente alături de părinții săi, Johnny Depp sau franțuzoaica Vanessa Paradis, care nu mai formează un cuplu încă din 2012. Aceasta și-a refăcut viața alături de scriitorul şi regizorul Samuel Benchetrit, cu care s-a căsătorit în 2018.

După cum se știe, vedeta hollywoodiană abia ce a încheiat procesul intentat tabloidului britanic The Sun, în cadrul căruia s-au reluat o parte din audierile procesului propriu-zis de divorț de actrița Amber Heard. Aceasta a făcut multe dezvăluiri picante la Londra, unde a apărut alături de iubita sa oficială, directorul de imagine Bianca Butti.


Ce nume controversat au ales Meghan Markle și Prințul Harry pentru labradorul adoptat

Bombă! Trump pune sub semnul întrebării moartea pedofilului Epstein


Hainele vechi, obsesie de familie

Bătălia acerbă dintre tatăl său și Amber îl lasă însă destul de rece pe Jack, care a prilejuit presei britanice oportunitatea  de a face o ședință foto drăgălașă lui și iubitei sale Camille, în vârstă de 20 de ani. Jack și sora sa Lily-Rose locuiesc încă în orașul de reședință al mamei lor, actrița și cântăreața Vanessa Paradis.

Jack și Camille au fost surprinși la o plimbare relaxată pe străzile Parisului. Ambii purtau haine cu un aer ușor vintage. De altfel, fiul lui Depp pare să fi făcut o fixație pentru pantalonii din catifea reiată, dacă e să ne luăm după imaginile postate pe un cont de social-media. Potrvit actorului de la Hollywood, fiul său are o latură artistică bine pronunțată spre arte plastice și muzică, potrivit Daily Mail.

De altfel, și sora lui Jack iubește hainele vechi și apare într-o sumedenie de imagini îmbrăcată în ținute care au aparținut părinților lor în tinerețe.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp