Cum au reușit Răzvan și Dani să-i ia interviu lui Sergiu Nicolaescu

Cum au reușit Răzvan și Dani să-i ia interviu lui Sergiu Nicolaescu
Nu există Dani fără Răzvan și Răzvan fără Dani. Prieteni dar și colegi, cei doi fac deliciul dimineților telespectatorilor.

Sunt poate cei mai experimentați prezentatori de matinaluri și ce au făcut ei nimeni nu va putea. Sunt prieteni din școală și nimic nu pare că-i va despărți vreodată. Au început munca în televiziune de foarte tineri, așa că au în spate mai mult de 15 ani.

Cum au ajuns Răzvan și Dani să-i ia interviu lui Sergiu Nicolaescu

Invitat în podcast-ul lui Speak, după două săptămâni de rugăminți în direct, Dani Oțil a povestit cum au reușit doi mucoși de la Reșița, adică el și Răzvan, să-i ia interviu maestrului Sergiu Nicolaescu. Lucrau pe atunci la Național Tv, începutul anilor 2000. Momentul a fost unul care a stârnit hohote de râs.

„Paul al meu, care se ocupă de invitați la tine și o făcea și atunci, îl vede pe maestru care se plimba pe hol. Paul îl întreabă ce face.

Iar el răspunde că a venit la un interviu, la TVR. Paul, antrenat de trupele speciale, în loc să spună Maestre, vă luăm un taxi, că nu e aici TVR, spune: „Poftiți!”. Jumătate de oră interviu, știam toate replicile. Mi-a povestit despre armurile, săbiile pe care le are acasă. Important e că a fost școală bună pentru noi, pentru că am creat întrebările pe loc atunci”, a povestit Dani  la Speak în studio.

Vă spunem și cum a ajuns Sergiu Nicolaescu în sediul acelei televiziuni. Omul s-a urcat într-un taxi și a cerut să fie dus la „Televiziunea națională”. Șoferul l-a dus la televiziunea Național, iar maestrul a crezut că e un studio nou al TVR.

Dani vrea să i se pună și lui o poreclă

Așa cum e Turbo Prințesica sau Frumușelul cu barbă, adică iubitul Lidiei Buble, Dani Oțil spune că vrea și el o poreclă. Și pentru că nimeni nu s-a gândit vreodată la așa ceva, prezentatorul spune că își dorește să i se spună Motofermecătorul din Corbeanca. Sau, Turbo Prințișorul, pentru că are mașina super tare. Și creierul turat.

S-a plâns că nu are prieteni

În altă ordine de idei, Dani a spus că e posibil să-i placă să vorbească atât de mult pentru că nu are prieteni. „Eu chiar nu am prieteni, am colegii de la fotbal, enduro. Și cum am soție acum, cred că nu o să-mi fac. Și mai am și copil. Vrei un copil?”, i-a spus Dani lui Speak.

Sursă foto: metropotam