Exclusiv. Toate femeile o invidiază pe soția lui Dani Oțil pentru asta

Exclusiv. Toate femeile o invidiază pe soția lui Dani Oțil pentru asta
Gabriela și Dani Oțil formează unul din cele mai simpatice cupluri mondene. Toată lumea e cu ochii pe ei, mai ales că aceștia postează tot felul de informații simpatice în legătură cu noua lor postură, aceea de proaspăt părinți.

Gabriela Oțil a devenit mamă și este una foarte atentă cu bebelușul ei, însă, dincolo de asta, toate femeile o invidiază pe soția lui Dani Oțil. Iar motivul e de la sine înțeles, veți vedea de ce.

Pe 11 septembrie, Gabriela și Dani Oțil și-au ținut pentru prima dată bebelușul în brațe. Micul Luca a venit pe lume într-o familie cu adevărat fericită. Ce erau fericiți părinții lui înainte, din această zi, sunt de trei ori mai încântați.

Pentru Gabriela, tânăra model de 28 de ani, sarcina a fost una care nu a ridicat foarte multe dificultăți. Ea nu a avut prea mari probleme cu kilogramele în plus, chiar dacă acestea au existat. Și, cum ne-a arătat pe parcurs, nu s-a abținut de la răsfățuri culinare în cele nouă luni. Nu se lasă nici acum.

Cea mai mare dificultate, pe durata sarcinii, a fost că a trebuit să renunțe la sesiunile de antrenament, ea fiind o împătimită a mersului la sală. Așa cum a dezvăluit în repetate rânduri a preferat mereu să se antreneze singură și, după felul în care arăta, oricine și-a putut da seama că știe să facă asta ca un adevărat profesionist.

Cum arată Gabriela Oțil la fix doupă luni după ce a născut

Joi, la exact două luni după ce a născut, Gabriela Oțil le-a dat dureri de inimă femeilor, și venin în ochi. Frumoasa soție a prezentatorului celui mai vizionat matinal TV nu a făcut decât să prezinte tapetul din camera lui Luca, fiul ei. Arată de parcă nu ar fi născut! De parcă nu ar fi fost vreodată gravidă.

Gabriela Oțil e slabă și, din nou, cu pătrățele la abdomen. Semn că determinarea de care dădea dovadă înainte de a fi însărcinată de a merge la sală, a revenit. Antrenamentele și au spus cuvântul iar efectele sunt vizibile cu ochiul liber. Aproape că putem spune că soția lui Dani Oțil arată mai bine ca niciodată, nu mai bună să prezinte costume de baie, pe podium.

Sursa foto: Instagram