Cum continuă povestea de dragoste dintre Charlene și prințul Albert de Monaco

Cum continuă povestea de dragoste dintre Charlene și prințul Albert de Monaco
Palatul regal din Monaco lansează noi videoclipuri care prezintă viața cuplului în timp ce prințesa rămâne în Africa de Sud. Cei doi părinți se concentrează pe gemenii lor de șase ani.

Curtea regală din Monaco se străduiește să arate lumii cum continuă povestea de dragoste dintre Charlene și prințul Albert. E un mod de a contracara toate zvonurile legate de o posibilă separare. Plecarea lui Charlene în Africa sa natală a fost pusă pe seama problemelor apărute în cuplu. Ca urmare a apariției unui nou copil „din flori” al prințului, care datează din perioada în care se vedea deja cu actuala sa soție.

Palatul din Monaco a lansat un alt videoclip care sărbătorește povestea de dragoste a prințului Albert și a prințesei Charlene în timp ce aceasta rămâne în Africa de Sud.

Videoclipul a fost distribuit pe Instagram. E parte a unei serii de clipuri care sărbătoresc cea de-a 10-a aniversare a cuplului, care a avut loc pe 1 iulie.

Cum continuă povestea de dragoste dintre Charlene și prințul Albert de Monaco

Intitulate „O țară, o familie”, filmările se concentrează pe prințesa Charlene, pe gemenii lui Albert, prințesa Gabriella și prințul Jacques (6 ani). Ele sunt filmate în timp ce Charlene se recuperează după o operație în Africa de Sud. Ea a contractat o infecție sinusală gravă ​​într-o vizită în țară, scrie Daily Mail.

Charlene de Monaco nu a mai fost văzută în principat din ianuarie. Acest lucru a alimentat zvonurile conform cărora ar putea fi în curs de desfășurare o separare regală. Ultima apariție formală a lui Charlene a fost pe 27 ianuarie când i s-a alăturat lui Albert pentru Ceremonia Sainte Devote din Monte Carlo.  De atunci nu a mai fost văzută acasă.

În schimb, ea a ținut adepții actualizați prin intermediul postărilor de pe rețelele de socializare și al interviurilor media, în care a vorbit cu sinceritate despre lipsa copiilor ei și și-a descris soțul ca fiind stânca ei de sprijin în viață.

Principatul vrea să închidă gurile bârfitorilor

Acum, ultimul clip, îi urmărește pe prințesa Gabriella și pe prințul Jacques în timp ce fac primii pași în viața publică a Monacoului – chiar din momentul în care mândrii părinți i-au prezentat publicului de pe balconul palatului, după nașterea lor pe 10 decembrie 2014.

Urmează botezul gemenilor, inclusiv o serie de imagini în care adorabilii nou-născuți își însoțesc părinții pe parcursul evenimentelor anuale ale Monaco – inclusiv sărbătorile Sainte Devote.

Videoclipurile pun accent pe gemeni. Printre alte momente surprinse se află prințesa Gabriella, care a luat microfonul din mâinile mamei sale în timpul unui eveniment pe când avea doi ani, iar gemenii se bucură de o plimbare cu un carusel.

Alături de videoclip, un post însoțitor spune: „Prințul Albert al II-lea și prințesa Charlene veghează asupra primilor pași ai copiilor lor în viața oficială, care este strâns asociată cu istoria și tradițiile din Monaco. În fiecare an, prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella iau parte la festivitățile cavagnetù, la picnicul Înapoi la școală, la arderea bărcii Sfântului Devot, patronul principatului, la fiecare 26 ianuarie și în iunie,  participă la batafoegu, focul aprins în Piața Palatului de Sfântul Ioan”.

Când a plecat Charlene de acasă

Charlene, în vârstă de 43 de ani, a fost văzută ultima dată la Monaco în ianuarie. Ea a suferit o „operație de patru ore sub anestezie generală”, pe 13 august. Anunțul a fost făcut de  biroul soțului ei, prințul Albert al II-lea.  Nu au fost oferite alte detalii. Operația a avut loc după ce s-a dezvăluit că Charlene a dezvoltat o „infecție sinusală gravă”.

Prințul Albert și gemenii lor de șase ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, au zburat în Africa de Sud pentru a fi alături de Charlene în timpul recuperării sale.

În ultimele săptămâni, revistele de stil de viață din Europa au speculat febril că cuplul regal ar putea fi îndreptat spre divorț. Articolele sugerau și că Charlene își caută casă în  Africa.

Presa mondenă spune că prințesa își caută casă

Prințesa nu se va întoarce la Monaco până cel puțin la sfârșitul lunii octombrie. Ea a distribuit recent o postare pe Instagram promovând inițiativa sa anti-braconaj Chasing Zero, care are ca scop reducerea numărului de animale ucise de braconieri la  zero. Ea a scris: „Rhino Horn is Not Cool!  Să ne unim sub inițiativa #ChasingZero și să punem capăt atrocităților care pun în pericol prețioasa noastră faună sălbatică”.

Ce face de fapt prințesa de Monaco în Africa. Ultimele noutăți

Vorbind săptămâna trecută cu Mandy Wiener, gazda Radio Africa de Sud 702, Charlene a spus: „[Este] foarte frustrant, teribil de frustrant.  Abia aștept să mă întorc la ei, abia aștept să-mi văd copiii. (…) Este o oportunitate uimitoare [să fiu aici], dar sunt foarte trist că nu pot fi cu copiii mei vara asta în Europa.”

Ea a adăugat că inițial ar fi trebuit să fie în Africa de Sud natală timp de zece până la 12 zile pentru o excursie de conservare cu fundația ei prințesa Charlene de Monaco. Cu toate acestea, a avut o problemă de auz. Un medic i-a spus că suferea de o infecție sinusală gravă. „A fost nevoie de timp pentru a rezolva problema pe care o am”, a explicat Charlene.

„Nu pot intra în detalii complete și nu pot forța vindecarea. Așa că voi fi în Africa de Sud până la sfârșitul lunii octombrie. Motivul fiind că nu pot zbura la 3.000 de metri, altfel voi avea o problemă cu urechile”. În ciuda declarațiilor, surse regale au sugerat că prințesa nu are „planuri” să se întoarcă în curând în principat.

 

Recomandarile noastre