Cum era Mama Kardashian răsfățată de primul soț

Cum era Mama Kardashian răsfățată de primul soț
Kris Jenner este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din showbiz-ul de peste ocean și ține în frâu întreaga familie. Însă pe vremea când era tânără și căsătorită pentru prima oară, lucrurile nu stăteau așa deloc. Cum era mama Kardashian răsfățată de Robert Kardashian, primul ei soț. 

Kris Jenner a fost căsătorită cu avocatul Robert Kardashian timp de 13 ani, având cu acesta 4 copii: pe Khloe, Kim, Kourtney și Rob Kardashian. Din cel de-al doilea mariaj, cel cu Bruce Jenner, au rezultat Kendall și Kylie, mezinele familiei. Recent, mama Kardashian a povestit cum era răsfățată de Robert Kardashian. 

Kris a recunoscut mereu că cel mai mare regret al ei este faptul că a divorțat de avocatul Robert Kardashian. Și pe bună dreptate, căci fiicele lui îl plâng și acum, iar bărbatul era practic stâlpul familiei, cel care a încercat să le insufle copiilor anumite valori puternice. 

Mama Kardashian era răsfățată de fostul soț. Nu plătea nicio factură 

Într-un interviu recent, Kris și-a amintit de vremurile trecute, alături de primul ei soț. Aceasta a povestit că în timpul mariajului cu celebrul avocat, ea nu a plătit nici măcar o factură. Abia după ce s-a despărțit de Robert a preluat frâiele finanțelor familiei. „Într-o zi, prietena mea Shelli Azoff mi-a spus când divorțam:„ Cât costă grădinarul tău? ”Și am spus„ nu știu ”, a spus Jenner, în vârstă de 65 de ani. „Și ea a spus:„ Nu știi? ”Acesta a fost punctul de cotitură pentru mine: mi-a fost jenă că nu știu”, a mărturisit Kris. 

mama Kardashian

„M-am trezit într-o zi cu responsabilități pe care nu le avusesem cu o zi înainte. Și trebuia să-mi dau seama. Și vestea bună este că acord atenție … învăț repede și știam că trebuie să o scot la capăt”, a mai spus vedeta.

Jenner, care așteaptă în prezent să-și lanseze linia de îngrijire a pielii, spune că a simțit „un sentiment enorm de împlinire că pot să-mi dau seama de tot și să-mi plătesc propriile facturi, să-mi fac propriii bani și să-mi plătesc propriile impozite. Au fost momente în care nu aveam mulți bani, dar eram foarte organizată”, a încheiat Kris Jenner. 

Foto: Facebook

Nicoleta Luciu și rețetele ei „secrete”. Ce gătește și cum slăbește

Recomandarile noastre