Nu o sa vă vină să credeți ce job avea stăpâna imperiului Kardashian, înainte să devină faimoasă. FOTO

Nu o sa vă vină să credeți ce job avea stăpâna imperiului Kardashian, înainte să devină faimoasă. FOTO
Cu excepția cazului în care te-ai născut faimos, nu este un secret faptul că a deveni o celebritate nu este deloc ușor.

Celebritățile de la Hollywood sunt admirate peste tot în lume. O parte din viața starurilor, pe care mulți nu o văd, este călătoria parcursă până la faimă. Înainte de gloria de care se bucuă în prezent, multe vedete au avut slujbe care pe mulți i-ar suprinde.

Kim Kardashian, asistentă și stilistă

Înainte să existe celebrul reality show Keeping Up With The Kardashians, Kim Kardashian a lucrat pe postul de stilistă,  pentru mai multe celebrități din L.A.

Folosindu-și propria tactică de lucru și conexiunile, Kim și-a creat o clientelă fabuloasă, din care făceau parte și Paris Hilton, Cindy Crawford, Rob Lowe și campioana Serena Williams (care încă îi este o prietenă apropiată).

Hugh Jackman

Înainte de a deveni unul dintre cei mai faimoși actori din lume, Hugh Jackman a lucrat cândva ca profesor, la un liceu din Marea Britanie.

Deși scurta perioadă în care a predat la catedră este acum complet umbrită de cariera pe care și-a construit-o în lumea filmului, în 2014 la Festivalul de Film din Zurich Hugh Jackman se afla pe covorul roșu și l-a recunoscut pe unul dintre jurnaliști. Acesta se numea Rollo Ross și a fost unul dintre studenții cărora le-a predat în trecut. În timpul conversației scurte pe care cei doi au avut-o, Jackman a glumit spunând: „Cum merge educația ta? Te-am pregătit pe viață?”, iar Ross a răspuns: „Cu siguranță!”.

Kris Jenner

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții pe această listă este Kris Jenner, capul clanului Kardashian-Jenner. Ea a lucrat ca însoțitor de bord pentru compania American Airlines la mijlocul anilor 1970, cu mult înainte de a se căsători cu Robert Kardashian și de a da naștere celor șase copii (Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie, Rob) și de a deveni una dintre cele mai faimoase persoane din lume.

În cartea „Kris Jenner … and All Things Kardashian”, lansată în 2011, vedeta a dezvăluit că slujba pe care a avut-o în trecut a maturizat-o și ajutat-o să își dezvolte un stil de lucru care a transformat-o într-o celebritate.

„Știi că nu poți întârzia dacă un avion se pregătește de decolare. Trebuie să te afli în avion”, a spus Kris Jenner.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg este o actriță extrem de apreciată, dar înainte să își clădească o carieră în lumea filmelor, viața ei a fost cu totul diferită. De fapt, slujba ei anterioară era destul de sumbră. Ea lucra ca machioză într-o morgă, ceea ce înseamnă că trebuia să pregătească cadavrele pentru înmormântările cu sicriul deschis.

Actrița a dezvăluit într-un interviu că a avut o experiență terifiantă care a bântuit-o o perioadă, atunci când lucra la morgă. Se pare că, „ciudățeniile” prin care a trecut s-au dovedit a fi doar o farsă a șefului ei. El i-a spus la momentul respectiv: „Acesta este cel mai rău lucru care ți se putea întâmpla aici. S-a întâmplat deja … Vrei să lucrezi în continuare?”.

Știați? Un om petrece 6.500 de ore la toaletă