E vorba despre Anastasia Soare, numită peste Ocean „Regina sprâncenelor”, deoarece ea este cea care a inventat, practic, kit-urile de machiaj pentru sprâncene. Mulți conaționali nu cunosc faptul că ea este cea care a revoluționat industria make-up-ului, în momentul în care a decis să emigreze „în țara tuturor posibilităților”.
Anastasia Soare este acum multimilionară și se bucură de toată atenția și dragostea unor celebrități de talie mondială – precum Kris și Kim Kardashian, cât și restul surorilor, Oprah Winfrey și alții.
De ziua lui Kris Jenner, mama surorilor Kardashian și cea mai cunoscută impresară de la Hollywood, românca i-a transmis un mesaj pe Instagram: ”Această femeie nu are nevoie de nicio prezentare, dar toată lumea merită să fie admirată la ziua de naștere (…). E inteligentă, isteață, dar cel mai important este faptul că are o inimă atât de mare încât e greu să crezi că poate încăpea într-un singur om. (…) Ea mereu o să fie omul care pune mâna pe telefon și te sună să vadă ce faci, cum ești, și va fi mereu cea care te va aclama în momentele cele mai importante. Sunt foarte norocoasă să o am în viața mea (…). Din momentul în care o ai pe Kris ca prietenă, nu te mai poți simți singur. Pentru femeia care mustește de iubire, la muți ani!”, i-a transmis românca Anastasia Soare celebrei sale prietene.

Și ce credeți? Kris i-a răspuns imediat, lăsându-i un comentariu plin de inimioare: „Te iubesc la nesfârșit!”
Evident, acesta a fost un comentariu care a primit multă admirație din partea românilor care o urmăresc pe Anastasia, cât și din partea americanilor, care o urmăresc pe Kris Jenner la fiecare pas.
Cine este Anastasia Soare?
Anastasia Soare este fondatorul și CEO-ul brandului Anastasia Beverly Hills. Crescută în România, Anastasia a studiat artă și arhitectură, iar la vârstă de 32 de ani s-a hotărât să plece din țară. A ales Statele Unite, unde s-a angajat că estetician.
„În 1989, când am ajuns în Los Angeles, aveam nevoie de un loc de muncă, iar singură slujba care nu cerea să vorbești limba engleză era cea de estetician. Așa că am început să lucrez și mi-am dat seama că mulți oameni nu acordau atenție sprâncenelor.
În România, când făceai tratamente faciale, îți schimbau și sprâncenele. Când eram în școală, profesorul meu de artă ne-a prezentat Golden Ratio. I-am spus proprietarei: „Trebuie să facem sprâncene și îți promit că există o formulă matematică pentru a obține formă perfectă”. Evident, ea nu m-a crezut, așa că în 1992 am închiriat o cameră și am început să mă ocup de formă sprâncenelor, împreună cu masaje faciale și epilare.
Am devenit foarte ocupată și o mulțime de celebrități au confirmat că tehnică mea funcționa. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, toate supermodelele erau clientele mele și erau considerate cele mai frumoase femei din lume.
În 1997, am decis să deschid un salon în Beverly Hills. În acel moment nu existau produse pentru sprâncene, așa că am dezvoltat o linie specială. În 1999, le-am lansat în salon, iar în 2000, în 20 de magazine Nordstrom. Am avut nevoie de aproximativ zece ani pentru a convinge toată țară că sprâncenele sunt importante pentru look-ul unei persoane.”, a povestit Anastasia.

Cârnați copți în aluat. Rețeta lui Adi Hădean

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri