Dacă Oana Zăvoranu s-a apucat să spună pe șleau cum au fost masculii care i-au trecut prin dormitor, de ce nu ar face-o și altele. Nu de alta, dar dacă tot sunt acuzate public că au „palmares”, măcar să știe lumea cine se poate lăuda și cine nu.

Imediat după ce a ajuns în România, la invitația lui Bodi, Daria Radionova a avut primul mesaj otrăvitor față de Bianca Drăgușanu. „Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu.

Bianca, atac dur la Alex și Daria: „3 minute…”

Cele două dive tunate s-au tot ciondănit online, dar acum Bianca a decis să lanseze atacul mortal. Ea face referire la „calitatatea prestațiilor” lui Alex Bodi, în intimitate. Și, implicit, o pleznește tare pe Daria care, se poate înțelege, la cât e de divă și la cât defilează cu inelul ei de logodnă de 10.000 de euro, se mulțumește totuși cu… puțin.

„A nins 3 minute… sau cum ar zice bărbații, toată noaptea”, a postat Bianca Drăgușanu pe Insta Story. Șugubeață zicerea, cu un anume înțeles. O lovitură sub centură pentru Alex Bodi de la fosta soție. Postarea a fost distribuită și de miliardarul turc Cengiz Şıklaroğlu.

Replica lui Bodi, cu extrasul de cont pe masă

Bianca are schimburi de replici și cu Bodi. Deși e încarcerat acesta a ținut să îi transmită niște mesaje. Mai întâi prin intermediul presei.

„Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut, nu am plătit în viață mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit”, i-a transmis Alex Bodi.

Dar se pare că „regina” care trece de la latura sa roială la cea de gangster în cinci secunde (n.r.- cum s-a autoproclamat pe rețelele sociale) nu a înțeles mesajul. Așa că Bodi a avut grijă să o umilească în public.

Din pușcărie, omul de afaceri din Mediaș i-a dat undă verde avocatului său să prezinte presei documente care atestă cum a cheltuit el anul acesta 1 milion de euro. Mai exact, pe cine. Pe foste iubite sau soții, în mare parte, ca să fim preciși. Intră și Bianca la numărătoare, dar ce să vezi… cu suma cea mai mică. Ridicol de mică dacă ne gândim la potențialul ei. În timp ce o fostă a primit 30.000 de euro și alta 150.000, Bianca s-a ales doar cu 6.000. Conform documentelor prezentate de avocat.

Sursa foto: Instagram

Blestemul clanului Duduianu, Interlopii din România jelesc. Tată și fiu morți în același mod

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp