Blestemul clanului Duduianu, Interlopii din România jelesc. Tată și fiu morți în același mod

Blestemul clanului Duduianu, Interlopii din România jelesc. Tată și fiu morți în același mod
Fostul mare lider interlop din anii 90, Nicolae Duduianu, a murit, marți noapte, în Spitalul Penitenciarului Mioveni, ca urmare a unui atac de cord, potrivit ANP. Acesta mai făcuse unul în momentul în care i-a murit fiul, despre care s-a spus că ar fi fost asasinat de rivali.

Fostul mare lider interlop al anilor 1990 era cunoscut cu probleme de sănătate, motiv pentru care după moartea fiului său familia a încercat să-i ascundă faptul că Emi Pian a decedat lăsându-l să creadă că acesta a fost înjunghiat, dar nu a murit, ci se află în stare gravă. În realitate, Emi Pian a murit după ce a făcut infarct. La fel cum a murit, acum, la fix patru luni distanță, tatăl său.

Nicolae Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, unde executa o pedeapsă pentru tentativă de omor. Fusese internat din cauza problemelor de sănătate de la Spitalul Penitenciar Jilava, transformat în spital COVID.

Potrivit primelor informaţii, Nicolae Duduianu a murit, noaptea trecută, în urma unui infarct. Medicii chemaţi în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe liderul clanului Duduianu.

În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu se afla tot în închisoare şi la începutul lunii august, atunci când fiul său, Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a murit, în urma unui scandal izbucnit în timpul unui joc de barbut, care a avut loc într-un cazino clandestin din București.

Cel mai dur interlop: a călcat intenționat un om cu mașina

Nicolae Duduianu a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Povestea interlopului din secolul trecut e halucinantă. Era recunoscut pentru violența brută, extremă. E celebru un live făcut pe Facebook de fiul acestuia, cu el. Emi îl întreba dacă i-a fost frică vreodată.

„Mie nu mi-a fost frică de nimeni în lume și am fost de unul singur. Adevărul! Să moară copiii mei de am avut nicio gașcă în viața mea, decât de unul singur peste tot. Mă bazam pă pumnul meu. Stânga mea. He he he. (…)  Da nici nu m-am luat de nimeni degeaba, n-am deranjat pe nimeni, n-am jignit pe nimeni. Am avut foarte multe bătăi și eu n-am luat bătaie de la nimeni. Eu nu am luat bătaie unu la unu de când sunt. Pentru că eu m-am născut și mi-am profesionat pumnu meu.

În momentul în care nu mai puteaam să mai duc, apucam altceva. Apucam un cuțit, ceva .. Și-așa, câți a sărit pe mine, să am bine eu și sănătate, și .. nu m-a durut nici în pantofi. (..) Bătăi … Bătăi am făcut, că atuncea nu ieșea nimeni din țară, și tot ce exista șmecher era pă la pușcărie. Și atunci, căutai pă toate căile să-și vezi dă treaba ta, să poți să te liberezi. Da dacă nu puteai, n-aveai încotro, am avut 280 de rapoarte. Și am făcut 5 ani în termen”, povestea bătrânul.

Moartea lui Emi Pian a a fost prezentată altfel decât în realitate

Clanul Duduianu din București este unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Amintim că anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

În noaptea de 3 spre 4 august 2020, Florin Mototolea, cel care ajunsese liderul clanului interlop Duduianu din Bucureşti (după încarcerarea tatălui său), cunoscut drept „Emi Pian”, s-a spus că a fost omorât de un membru al clanului interlop Rinu, după o partidă de barbut. În realitate, lucrurile nu au stat deloc așa.

În casa din Giulești, unde s-a jucat barbut în noaptea de 4 august, se aflau circa 20 de persoane. Membrii clanului Duduianu, cei din clanul Rinu, dar și vreo trei inși din clanul Sadoveanu, care acționează în Ilfov.

Unul dintre participanți, Nat Mincă, lider al Sadovenilor, s-a luat la harță cu Emi Pian de la bani. A fost un schimb de replici mai dur între cei doi, s-au mai băgat și alții, în final lucrurile s-au potolit. Când a dat să plece acasă, Pian a fost atacat, pe stradă. Veniseră interlopi cu mai multe mașini, și au tăbărât pe rivali cu bâte, cuțite și un topor. Tăiat în două locuri la gambă, Emi Pian a fost urcat de frații lui în mașină și dus  spre Spitalul Universitar. Pe drum, Emi Pian a făcut infarct și a murit.

Sursa foto: Facebook

Pepe nu cedează. Ce i-a cerut fostei soții!