În timp ce președintele Trump susținea un discurs în Dakota de Sud, cu 7.500 de participanți la Ziua Independenței, utilizatorii Twitter au remarcat rochia albă purtată de soția lui.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a sosit la evenimentul de pe 3 iulie îmbrăcată într-o rochie marca Alexander McQueen, din colecția de primăvară 2020.

Comunitatea de pe Twitter a susținut în majoritate că rochia Melaniei, de 2 475 de dolari, arată de de parcă Trump ar fi desenat-o cu un marker.

Donald Trump s-a plictisit și a desenat pe toată rochia albă a Melaniei”; “Poate cineva, vă rog, să îi ia markerul! Acum desenează pe rochia Melaniei”; “Melania a optat pentru o rochie albă în această seară, în Dakota, înainte însă l-a lăsat pe Trump să o deseneze”, au reacționat urmăritorii președintelui de pe Twitter.

Unii utilizatori au comparat design-ul rochiei cu “Sharpiegate”, momentul în care Trump părea să folosească un șablon mare pentru a modifica o hartă oficială a uraganului Dorian din septembrie.

„Aparent, Trump a încercat să deseneze drumul unui uragan pe rochia Melaniei”, comentează un utilizator.

Câțiva oameni au văzut o oportunitate să amintească alte momente din fashion ale Melaniei, inclusiv controversata sa jachetă „Mie nu prea îmi pasă, ție?”, pe care a purtat-o ​​în 2018 și pentru care a fost dur criticată.

Cu toate că modelul rochiei a fost luat în râs și comparat cu desenele unor copii, Paper Magazine a declarat că design-ul respectiv este rezultatul unei colaborări a lui McQueen cu studenții de la Central Saint Martins din Londra.

Citește și: Plăcintă pufoasă cu vișine. Perfectă pentru zilele de vară

 

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp