Cum i-a uimit Melania Trump pe americani de Ziua Independenței

Cum i-a uimit Melania Trump pe americani de Ziua Independenței
Toate privirile au fost ațintite pe Melania Trump în timp ce se alătura soțului ei la celebrarea Zilei Independenței de la Muntele Rushmore. Nu erau numai de admirție, nu erau în felul în care și l-ar fi dorit. Curând avea să afle de ce.

În timp ce președintele Trump susținea un discurs în Dakota de Sud, cu 7.500 de participanți la Ziua Independenței, utilizatorii Twitter au remarcat rochia albă purtată de soția lui.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a sosit la evenimentul de pe 3 iulie îmbrăcată într-o rochie marca Alexander McQueen, din colecția de primăvară 2020.

Comunitatea de pe Twitter a susținut în majoritate că rochia Melaniei, de 2 475 de dolari, arată de de parcă Trump ar fi desenat-o cu un marker.

Donald Trump s-a plictisit și a desenat pe toată rochia albă a Melaniei”; “Poate cineva, vă rog, să îi ia markerul! Acum desenează pe rochia Melaniei”; “Melania a optat pentru o rochie albă în această seară, în Dakota, înainte însă l-a lăsat pe Trump să o deseneze”, au reacționat urmăritorii președintelui de pe Twitter.

Unii utilizatori au comparat design-ul rochiei cu “Sharpiegate”, momentul în care Trump părea să folosească un șablon mare pentru a modifica o hartă oficială a uraganului Dorian din septembrie.

„Aparent, Trump a încercat să deseneze drumul unui uragan pe rochia Melaniei”, comentează un utilizator.

Câțiva oameni au văzut o oportunitate să amintească alte momente din fashion ale Melaniei, inclusiv controversata sa jachetă „Mie nu prea îmi pasă, ție?”, pe care a purtat-o ​​în 2018 și pentru care a fost dur criticată.

Cu toate că modelul rochiei a fost luat în râs și comparat cu desenele unor copii, Paper Magazine a declarat că design-ul respectiv este rezultatul unei colaborări a lui McQueen cu studenții de la Central Saint Martins din Londra.

Citește și: Plăcintă pufoasă cu vișine. Perfectă pentru zilele de vară