Cum îi sfidează Meghan Markle pe cei săraci și fără ajutor. Soția prințului Harry face ce vrea, nu-i pasă de gura lumii

Cum îi sfidează Meghan Markle pe cei săraci și fără ajutor. Soția prințului Harry face ce vrea, nu-i pasă de gura lumii
După ce și-a văzut visul cu ochii și copiii eu au primit titlurile de prinți, Meghan Markle a simțit nevoia să se relaxeze și a ieșit la masă cu câteva prietene.

Jurnaliștii străini spun că fosta actriță a optat pentru un restaurant vegan din West Hollywood, apoi a vizitat o organizație de caritate pentru femeile fără adăpost. Iată cât a costat ținuta ducesei de Sussex.

Meghan Markle a ales să se îmbrace cu o ținută neagră, la care a asortat o pereche superbă de pantofi albi și o geantă în alb și negru. Mai bine dispusă ca niciodată, Meghan le-a zâmbit tuturor, bucuroasă că bifat o victorie importantă în viață. Jurnaliștii au fost extrem de atenți la îmbrăcămintea vedetei și au ajuns la concluzia că aceasta a avut haine în valoare de peste 10.000 de lire sterline.

Geanta a costat 6000 de lire sterline

3300 de lire sterline este estimat că ar costa haina Max Mara din cașmir, iar pantofii decupați, purtând semnătura Valentino ar fi în valoare de 540 de lire sterline. Doamnele care au văzut-o pe soția prințului Harry au fost fascinate de geanta Chanel de 6000 de lire sterline, dar și de ochelarii de soare, Valentino, care valorează 180 de lire sterline.

Meghan Markle, la o ieșire cu prietenele

La o primă socoteală, pentru o simplă ieșire la restaurant, ducesa de Sussex a cheltuit mai mult de 10.000 de lire sterline. La toate acestea s-a adăugat și o superbă brățară Cartier, moștenită de la prințesa Diana.

„Să aveți o zi bună”

Fericită de cum merge viața sa, Meghan le-a făcut cu mâna fotografilor care se aflau la intrarea în restaurant și a avut și câteva cuvinte pentru aceștia: „Să aveți o zi bună! Mulțumesc frumos!”. După ce a mâncat, Meghan a fost să viziteze o organizație de caritate pentru femeile însărcinate și fără adăpost din Los Angeles.

Acolo, ea s-a fotografiat cu doamnele din staff și a făcut și o donație importantă, spune Omid Scobie, un jurnalist care funcționează ca un purtător de cuvânt neoficial. Ziariștii nu au văzut însă cu ochi buni cum s-a îmbrăcat soția lui Harry, considerând că nu era nevoie de atâta lux într-un loc plin de atâta durere.

Recomandarile noastre