Prințesa Diana inventase o terapie inedită pentru a scăpa de gândurile negre. Totul s-a aflat acum

Prințesa Diana inventase o terapie inedită pentru a scăpa de gândurile negre. Totul s-a aflat acum
Partenerul de dans al Diana, Wayne Sleep, a dezvăluit că regretata prințesă spăla rufele în apartamentul său din Londra pentru a "lua o pauză" de la viața ei cotidiană.

Coregraful, în vârstă de 74 de ani, originar din Plymouth, a apărut în emisiunea Private Passions de la BBC Radio 3, unde a vorbit despre prietenia sa cu prințesa Diana.

Cei doi au interpretat în anul 1985 un dans extraordinar pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel, în timpul unei gale de caritate la Royal Opera House din Londra, cu ocazia celei de-a 37-a aniversări a regelui Charles. În timpul repetițiilor, cei doi s-au împrietenit și au păstrat legătura multă vreme după acel spectacol, iar Wayne a fost întotdeauna fascinat de inteligența Dianei.

„Se descălța în apartamentul meu”

„Ori de câte ori venea în vizită, se descălța la apartamentul meu, ea spăla vasele, era distractiv și chicoteam”, a mărturisit acesta. Coregraful și prințesa Diana s-au întâlnit pentru prima dată într-un mic studio de dans și s-au înțeles bine încă de atunci. La început, Wayne spune că nu era sigur cum ar putea face ca dansul să funcționeze, pentru că Diana era mai înaltă decât el. Având un simț al umorului foarte bine dezvoltat, Wayne a spus că Diana l-a numit „băiat obraznic”.

Cei doi au exersat numărul în mai multe locuri diferite

Fost dansator principal la Royal Ballet, acesta a povestit și ce sacrificii a făcut alături de Diana pentru a păstra secretul performanței. Wayne și prințesa inimilor și-a exersat numărul în mai multe locuri diferite, dar de acest lucru știa doar un cerc restrâns de persoane.

Secretul a fost bine păstrat de antrenorul Alan dar și doamna de onoare a Dianei, Anne Beckwith-Smith, care erau îngrijorați de modul în care va decurge totul. „Cu toții se temeau pentru viețile lor sau pentru locurile lor de muncă… Dacă am fi făcut un mic număr amuzant care era nașpa”, a spus acesta.

Diana avea mult talent la dans

Dansatorul a explicat că Diana era extrem de talentată la dans, iar acest lucru s-a văzut din primele zile ale repetițiilor, întrucât prințesa studiase baletul în copilărie. În alte interviuri, Wayne a mărturisit că multă lume a presupus inițial că nu Diana a urcat pe scenă, ci o sosie de-a ei. La câteva zile după spectacol, Wayne spune că Diana i-a scris cât de entuziasmată a fost de interpretarea live.

Ajuta la spălatul vaselor la Balmoral

Despre faptul că prințesa Diana ajuta la treburile casnice a vorbit în decembrie 2020 și fostul majordom regal Paul Burrell. Invitat în podcastul The Secret al lui Vicky Pattison, acesta a mărturisit că prințesei i-a plăcut mereu să ajute la spălatul vaselor la Balmoral. „(…) îi place să meargă la picnicuri, dar mâncarea este pregătită în întregime.

Îi place să spele vasele. Se îmbracă în galben și când merge la cabana din bușteni de la Balmoral, stă acolo și spală, iar femeia de serviciu le usucă”, a spus acesta.

Recomandarile noastre