Cum îl spionează Oana Roman pe Marius Elisei, din vacanță. Incredibil!

Cum îl spionează Oana Roman pe Marius Elisei, din vacanță. Incredibil!
Oana Roman a plecat în vacanță fără Marius Elisei. Ea a plecat la mare, pe litoralul românesc, doar în compania fiicei sale. Dar nu pierde niciun moment din ce se întâmplă acasă.

Mai în glumă, mai în serios, Oana Roman a arătat lumii întregi cum își spionează ea soțul, chiar dacă e plecată în vacanță. Fiica fostului premier are casa împânzită de tehnică de urmărire, astfel că știe în orice moment cu ce se îndeletnicește Marius Elisei, cât ea nu e în preajmă.

E adevărat, camerele de supraveghere au fost montate ca strategie antiefracție, dar ele sunt utile și atunci când Oana vrea să știe cât de cuminte este în lipsa ei partenerul de viață. Prin urmare, accesând pe telefon sistemul de monitorizare al casei, Oana Roman vede în orice moment, de oriunde s-ar afla în lume, ce se petrece acasă. la fel s-a întâmplat și acum.

Oana Roman îl spionează pe Marius Elisei

În timp ce se află la Eforie Nord, cu fiica sa, Oana Roman mai aruncă câte o ocheadă și pe displayul telefonului, verificând aplicația se security din casă.

Ieri, la scurt timp după ce și-a făcut siesta, ea a vrut să vadă ce se întâmplă acasă. Așa a constatat că și la București se dormea la greu. Marius Elisei a fost surprins moțăind pe canapea, iar animalele de companie ale familiei dormeau și ele, prin casă.

Oana Roman a plecat în vacanță, cu gândul la mama ei bolnavă

Oana Roman a plecat la mare deși mama ei este în stare critică. Vedeta a explicat că a putut face acest lucru, și anume să își ia o scurtă vacanță de relaxare, deoarece acum s-a reîntors din vacanță sora ei, Catinca, ce a preluat toate obligațiile referitoare la îngrijirea celei care le-a dat viață.

Mioara Roman a ajuns zilele trecute la spital, după ce a făcut o criză care a speriat pe toată lumea. Ea este în continuare internată. După ce a fost diagnosticată cu Parkinson, fosta soție a lui Petre Roman a fost mutată într-un centru privat de îngrijire și recuperare, unde are parte de îngrijire și monitorizare 24 de ore din 24.

Sursa foto / video: Instagram