Exclusiv. Cum își învață Andreea Bălan fiicele să fie independente

Exclusiv. Cum își învață Andreea Bălan fiicele să fie independente
Andreea Bălan vrea să scape de o grijă. Și-a propus să le învețe pe fetițele sale să fie independente, așa că le dă lecții peste lecții. Azi ne arată cum e treaba cu alimentația sănătoasă. S-a pus să le învețe cum se pregătește „pachețelul”.

Andreea Bălan se ocupă de creșterea și educația fiicelor sale pe care le-a făcut cu actorul George Burcea. Ela și Clara sunt deja mărișoare. Prima merge la grădiniță, iar Clara, mezina, va începe și ea grădinița, anul acesta, în câteva luni.

Până atunci, ambele trebuie să știe cum se mănâncă sănătos și cum să își pregătească mâncarea pentru dus la grădiniță. Nu de alta, dar Andreea Bălan vrea ca fetele ei să crească independente și în cunoștință de cauză și știe că educația în acest sens trebuie începută cât mai repede. Ea însăși e un exemplu de independență. Tânăra nu s-a temut nicio secundă să rămână mamă singură după ce s-au răcit relațiile cu soțul ei. Știe că poate face și carieră și că poate fi și mamă. Și, mai ales, e sigură pe ea că poate aduce suficienți bani în casă fără să aibă nevoie de sprijin de la un bărbat.

Cum își învață Andreea Bălan fiicele să fie independente

„Mai ales în această perioadă când stăm foarte mult timp în casă mi se pare un joc foarte frumos să învățăm alimentele”, dezvăluie Andreea Bălan. Ea compune, împreună cu Clara, primul ei senviș. Cu cașcaval, ardei, salată și castravete. Fetița e încântată, vrea și o ridiche bonus. „Clara zice da la orice”, mărturisește frumoasa mămică.

Cea mare e puțin mai selectivă cu mâncarea, în schimb mezina se bucură de orice. „Pachețelul tău are doar măsline, șuncă și zmeură? Atât?”, îi spune Elei. Aceasta se bucură să ia în pachețel și ouă de prepeliță și concluzionează că e gata să meargă la joacă în parc.

„Eu am metodele mele”

„Mi-am dorit întotdeauna să am doi copii și să aibă diferență mică de vârstă, ca să poată să crească împreună”, susține Andreea Bălan.

Fiecare mămică are metodele ei de a se face ascultată de către copii. „Eu am metodele mele: pupici!!! Nu sunt o mamă dură. Dar sunt momente în care amândouă plâng și atunci trebuie să fiu un pic mai fermă”, mai dezvăluie Andreea Bălan.

Sursa foto: YouTube

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Recomandarile noastre