Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte
Frumusețea românească ce a cucerit Italia a petrecut noaptea trecută într-un spital din Milano. Mădălina Ghenea a făcut noapte albă.

Cunoscutul model de origine română Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte. Aceasta a fost nevoită să facă noapte albă, iar dimineață le-a spus fanilor că totul e un pic mai bine. A fost nevoie de perfuzii și gips. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  împreună cu fiica ei, Chralotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan.

După o relație de trei ani cu Matei Stratan, timp în care cei doi au avut-o pe micuța CharlotteMădălina Ghenea  și-a făcut în urmă cu un an bagajele și s-a mutat în Italia. A luat-o cu ea și pe fiica pe care o are cu omul de afaceri.

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Deși au încercat să facă relația să meargă la distanță, lucrurile nu au funcționat, așa că cei doi și-au strâns mâinile și bruneta s-a întors la viața ei din Italia, acolo unde își desfășoară activitatea profesională. Fetița a învățat italiana și merge la o grădiniță din Milano, unde vorbește această limbă la fel de bine ca și colegii ei.

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Ieri seara, Mădălina Ghenea  a ajuns cu fiica ei în spital și a rămas acolo. Așa cum a arătat pe internet, fetița are niște probleme de sănătate, astfel că a necesitat supravegherea medicilor. Un antebraț i-a fost pus în gips. De asemenea, cea mică a avut nevoie inclusiv de o perfuzie.

După ce s-a uitat la filme pentru copii, cea mică a adormit, în timp ce frumoasa ei mămică a umplut Insta Story-ul cu fotografii cu ea de când a venit pe lume. Dis de dimineață, Mădălina a mărturisit că fetița s-a liniștit și e un pic mai bine, arătându-și îngerașul dormind. Vedeta a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când

Recomandarile noastre