Iar când te plictisești singură acasă, deoarece Smiley e plecat cu job-ul în deplasare, trebuie să faci ceva. OK, îți pui o mască hidratantă și asculți muzică. Dar și asta durează cam 20 de minute. Deja ai sondat cu fanii să vezi ce fac ei acasă când sunt singuri. Păi ei fac curățenie, dar tu nu mai poți, sarcina e cam avansată. Apoi ce să mai faci? Apoi te gândești la o schimbare radicală de look și începi să testezi.

Gina și-a porpus o schimbare de look cât e Smiley plecat

Gina Pistol așteaptă să nască undeva în preajma zilei sale de naștere, care e în 9 decembrie. Artista va împlini 39 de ani și va deveni mamă de fetiță. Și ea și Smiley sunt copleșiți de emoții. Cu sarcina serios avansată, prezentatoarea TV nu mai are aceeași mobilitate și nici starea emoțională nu mai e ce a fost, ci e extrem, extrem de schimbătoare, cum de altfel și recunoaște într-un scurt video postat la Insta Story. Așa că, duminică, Gina s-a pus pe schimbat look-ul.

„Ce faină-i nuanța asta! Dacă mi-ar rămâne așa pe păr și ar fi un roz din asta luminos, m-aș face. Și griul ăsta-i fain. Cum ar fi, măi, să ai părul așa? Nice…”, a spus vedeta în timp ce își admira podoaba capilară colorată în roz electric pudrat și gri, cu ajutorul unor filtre de culoare.

A mai testat și alte nuanțe: roșu, muștar, șaten. Ultima culoare iese clar din orice calcul, ca și șatenul, de altfel. Roșcat parcă „merge” a mai spus Gina.

Ce mult preferă Gina

După care a trecut la altceva și ne-a spus că iubește toamna pentru că există pere și must. Iar mustul trebuie să fie neaparat din soiurile Hamburg sau Ananas. Între timp a ajuns  și Smiley acasă.

Sursa foto: Instagram

 De ce refuză Luminița Anghel să stea în lumina reflectoarelor. Dramele care au lăsat urme adânci

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri