Cum își răsfață iubita unul dintre cei mai bine plătiți artiști din showbizul românesc. Fostele lui vor fi invidioase. Video

Cum își răsfață iubita unul dintre cei mai bine plătiți artiști din showbizul românesc. Fostele lui vor fi invidioase. Video
După al doilea divorț, această super vedetă pare că a întâlnit, în sfârșit, marea dragoste. Și nu contenește cu dovezile de iubire, inclusiv în public. Femeia care l-a făcut cel mai fericit bărbat nu poate decât să se bucure și să savureze aceste clipe.

Pepe și Yasmine Pascu formează deja un cuplu puternic. Și, mai mult, sunt părinții unui îngeraș de băiețel, primul din familie care va duce numele celebrului său tată artist mai departe.

Pepe și Yasmine, un cuplu fericit

De când a intrat în viața sa tânăra make-up artistă, Pepe e transformat total. Artistul debordează de fericire. Și cu atât mai mult cu cât e tată de băiat, după ce, ani la rând, a fost doar tată de fete, cea de a doua sa soție dăruindu-i două fiice absolut adorabile.

Zilele acestea, Pepe își răsfață jumătatea în Turcia, în condiții de lux. Ei au ajuns în această țară chiar în ziua în care aici se celebrează Ziua Înghețatei. El a filmat-o pe Yasmine în drum spre un hotel exclusivist din Istanbul, unde se pare că au decis să fugă, câteva zile, de frigul din Capitală. De la aeroport, Pepe a organizat ca soția sa să fie întâmpinată cu un buchet imens de trandafiri roșii.

Mai mult, în limuzina care i-a preluat în drum spre hotel, frumoasei și tinerei soții a artistului i-a fost pregătit, spre răsfăț, un adevărat bufet complex cu dulciuri și delicatese. Pepe a filmat și apartamentul rezervat pentru mini-vacanța lor, imagini din care se vede cum cel mai bine plătit din showbizul românesc nu s-a uitat la bani și a ales tot ce era mai scump și luxos pentru iubirea vieții lui.

Pepe, tată de băiat implicat 100%

Tată atent, zilele trecute, Pepe a dezvăluit că își duce deja fiul la primele lecții de înot. Zile  la rând, acesta a  petrecut diminețile în bazin, alături de fiul său. Micul junior urmează să împlinească primul an de viață la începutul lunii iunie. Acesta e foarte frumos și constituie o sursă nesecată de bucurie pentru părinții lui dar și pentru restul familiei. Este pur și simplu adorat de surorile lui, fiicele lui Pepe și ale Ralucăi Pastramă.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre