Cum l-a surprins Gina Pistol pe Smiley de ziua lui. La ce a recurs blonda ca să-i arate cât îl iubește

Cum l-a surprins Gina Pistol pe Smiley de ziua lui. La ce a recurs blonda ca să-i arate cât îl iubește
27 iulie e o zi specială pentru Smiley, care împlinește 39 de ani. Gina Pistol s-a întrecut pe sine de data asta.

Când vine vorba de iubitul său, Gina Pistol nu se dă în lături de la nimic. Iată ce a făcut de data asta.

Cum l-a surprins Gina Pistol pe Smiley de ziua lui. La ce a recurs blonda ca să-i arate cât îl iubește

E pentru al doilea an când Smiley primește primele felicitări de la Gina și micuța Josephine, iar acest lucru îl face să fie cel mai fericit bărbat din lume. La miezul nopții, prezentatoarea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care l-a făcut pe cântăreț să râdă în hohote. O dovadă clară că-l iubește enorm pe tatăl fetiței sale.

„La mulți ani, prieten drag”

Nici prietenul său Pavel Bartoș nu a uitat de ziua lui, așa că băieții s-au oprit puțin pentru a ciocni un pahar cu șampanie.  “La mulți ani prieten drag! Am plecat de filmările @vocea_romaniei spre filmările de la @ramonfilmul și ne-am oprit exact la miezul nopții să-l sărbătorim pe @smiley_omul !”, a spus acesta pe contul de instagram.

Cel mai fericit tătic

Cu ceva timp în urmă, Smiley a vorbit despre fiica lui, Josephine, mărturisind că primele trei când a trebuit să-i schimbe scutecele a fost stresat, apoi s-a obișnuit. „Ne-am făcut noi așa, un sistem în care mă trezesc mai devreme, Gina doarme mai mult cumva, facem cu rândul. Josephine e cuminte, doarme, acum doarme și mai mult noaptea.

E drept, e din ce în ce mai prezentă, râde mult, zâmbește, e foarte atentă la lucrurile noi și ce să zic, noi vedem fiecare gest în plus, fiecare sunet care este nou. Mă descurc foarte bine la schimbatul scutecelor. Nu m-am cronometrat. Nu dau teste de viteză. Pe mine mă interesează să fiu delicat, să se desfășoare totul frumos, să nu plângă. În primele trei zile m-am panicat la schimbatul scutecelor, dar, după aceea, m-am obișnuit. Nu e greu deloc. Îmi place foarte tare”, a declarat fericitul tătic.

Sursă foto: instagram