Cum l-a surprins Naomi pe Florin Ristei. E numai bună de măritat!

Cum l-a surprins Naomi pe Florin Ristei. E numai bună de măritat!
Florin Ristei și frumoasa Naomi apar din nou împreună pe rețelele de socializare, confirmându-le fanilor că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

După ce cântărețul a povestit în cadrul emisiunii la care este co-prezentator despre cum și-a vizitat mama împreună cu o „colegă”, acum apare pe Instagram gătind cu Naomi. De asemenea, și ea a postat câteva imagini cu cina pe care o pregăteau împreună.

„Și m-a întrebat…colega cu care eram la mama acolo, m-a întrebat: cine este în poza asta că, parcă am văzut-o undeva. Și i-am explicat. Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită”, a povestit artistul, despre vizita la mama lui.

În cele mai recente postări pe rețelele de socializare, Ristei le-a arătat urmăritorilor săi cum pregătea un pui. În una dintre fotografiile distribuite pe Instagram Stories, cântărețul a pozat-o pe Naomi discret, din spate. 

Naomi, fată frumoasă și devreme acasă

După ce au terminat de luat cina, cântărețul le povestea fanilor despre plita pe care o folosește, sfătuindu-i să nu își cumpere niciodată una de sticlă, deoarece aceasta se curăță extrem de dificil. Ristei povestea supărat despre plita respectivă, pe care a și pozat-o să le dovedească.

„Deci voiam să vă zic, să nu vă luați niciodată, dar niciodată, plită din asta de sticlă pentru că… pentru că niciodată nu poți să o speli ca lumea”, a spus Ristei pe Instagram Stories.

Câteva ore mai târziu, Naomi a postat o fotografie cu aceeași plită, curată lună și bec! Ea a scris pe imagine „Risteiiii Retrage-ți cuvintele”, semne că artista nu este doar frumoasă și talentată, ci este și fată de casă. Ce să îi mai trebuiască acum lui Ristei? 

Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul The Sun, nu și cu fosta nevastă