Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a reușit să arate glamour în timp ce își umplea fața de tort, cu ocazia zilei sale de naștere.

Kim Kardashian lansează noua colecție KKW cu ocazia zilei de naștere

Fashionista Kim s-a îmbrăcat într-un corset din piele roz și pantaloni asortați pentru ședința foto, unde a anunțat lansarea celor mai recente produse de machiaj din linia sa de cosmetice KKW (Kim Kardashian West).

Noua gamă – intitulată Colecția Opalescent după piatra care corespunde zilei de naștere a lui Kim, opalul – va fi lansată la ora și data exactă în care s-a născut Kim, astfel încât fanii să poată „participa” la ziua ei de naștere.

Ce produse noi a creat Kim Kardashian

Setul va include pudră, rujuri semi-mate și luciu de buze într-o serie de nuanțe alese de Kim, pentru ca fanii ei să poată să îi imite stilul. Vedeta a dezvăluit anterior că „și-a dat sufletul” unui regim de exerciții istovitor, pentru a se asigura că va arăta cât mai bine când va împlini 40 de ani.

„Pentru a mă simți bine, vreau doar să am o greutate potrivită și asta înseamnă să lucrezi cu orice preț pentru a obține ce vrei. Este despre dieta mea. Mă antrenez, dar este ca și dieta mea. Cu ajutorul Melissei (antrenorul ei personal) am setat un obiectiv major pentru când o să am 40 de ani”, a spus ea într-un videoclip Instagram în ianuarie.

Ea este cea mai discretă femeie din viața lui Dan Bittman! I-a numărat amantele în tăcere

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri