Cum-necum, Loredana îi ia locul Mihaelei Rădulescu în viața lui Dani Oțil

Cum-necum, Loredana îi ia locul Mihaelei Rădulescu în viața lui Dani Oțil
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au iubit mult și au format unul din cuplurile solide din showbiz, iar după despărțire prezentatorul a suferit mult. Chiar dacă pentru Mihaela Rădulescu Dani Oțil a păstrat mereu cele mai bune sentimente, iată că o altă celebritate din showbiz îi ia locul acesteia, nimeni alta decât Loredana Groza.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au iubit mult, timp de șase ani și au reprezentat unul dintre cuplurile solide din showbiz. După despărțire, prezentatorul a suferit, însă la adresa fostei iubite a avut mereu numai cuvinte de laudă, recunoscând chiar din timpul relației lor că Mihaela i-a fost un adevărat mentor și l-a învățat foarte multe despre viață. 

Mai mult decât atât, într-un mesaj postat pe Facebook după despărțire, Dani Oțil i-a mulțumit Mihaelei pentru anii împreună și pentru tot ce l-a învățat: “După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei.”

Loredana Groza, noul mentor 

Anii au trecut însă și Dani Oțil  are acum o iubită care îi va deveni și soție. Gabriela Prisacariu este model și i-a atras atenția prezentatorului după ce a participat la show-ul „Supermodels” al lui Cătălin Botezatu. Mihaela însă a rămas constant în viața prezentatorului, iar acesta ține legătura cu ea și acum, fiind un adevărat mentor pentru el. 

Recent însă se pare că Loredana Groza i-a luat locul brunetei de la Monaco și i-a propus lui Dani să le fie nașa, lui și Gabrielei Prisacariu. Și pentru că se știe că nașii sunt adevărați mentori pentru viitorii miri, iar relația acestora este una specială, Dani a părut să fie mai mult decât încântat de idee. 

Momentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în cadrul finalei X Factor și a fost făcut public chiar de către Răzvan Simion, colegul de platou și prietenul lui Dani Oțil. Înregistrarea pe care este scris mesajul “Repetiții… de nuntă” începe cu Loredana Groza și cunoscutul prezentator, surprinși în timp ce fac câțiva pași de horă. La un moment dat celebra artistă îl întreabă dacă vrea să-l cunune religios: “Dacă vrei, te nășesc, vrei să te nășesc?”. Dani Oțil a fost surprins de propunerea cântăreței și a reacționat imediat: “Mai ai pe anul ăsta…?”. Loredana i-a explicat: “Băi… am și eu.. știi, sunt ca furnicile alea, care bagă în pământ”, semn că jurata de la X Factor este oricând pregătită să-i nășească pe cei doi, deși Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anulat căsătoria anul acesta din cauza crizei epidemiologice provocată de virusul SARS-CoV-2.

Exclusiv. Ce declarații de dragoste își fac Gina și Smiley în public

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp