Mihaela Rădulescu a primit pachet surpriză la Monaco. S-a pozat cu slănina și cârnații la purtător

Mihaela Rădulescu a primit pachet surpriză la Monaco. S-a pozat cu slănina și cârnații la purtător
Deși este o împătimită a sportului și posesoarea unui corp de invidiat, Mihaela Rădulescu mai cedează poftelor din când în când și se delectează cu specialități romanești. Și nu oriunde, ci chiar la Monaco, acolo unde aceasta locuiește de ani buni.

Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco  și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner cu care recent a împlinit 6 ani de relație. Cei doi nu s-au ferit de-a lungul timpului să impartaseaza pe rețelele sociale mici momente din viața lor, acest lucru făcând de fiecare dată deliciul internauților. 

De data aceasta, Mihaela a avut o surpriză zilele trecute când s-a trezit la ușă cu un pachet venit tocmai din România. Nu mare i-a fost mirarea când a descoperit în cutie tot felul de bunătăți, care mai de care mai apetisante: “Când… deodată, a sunat la ușă ( la Monaco – detaliu important în poveste) – pachet din România. Deschid și … (treceți la pozele următoare) …leșin. Florile mele preferate :)))” a glumit prezentatoarea TV pe Instagram. 

Cârnați și slănină cu vedere la mare 

În realitate pachetul conținea cu totul altceva, după cum continuă chiar Mihaela: “Un coș plin cu cârnați, salam “italian da’ românesc”, pastramă, slănină, mușchi de porc, afumături… “. Fără să piardă timpul, prezentatoarea de la “Ferma” a pus repede bunătățile pe farfurie și le-a făcut o ședință foto de toată frumusețea, dar nu înainte de a gusta pofticios dintr-o bucată de costiță afumată. 

Faimoasa prezentatoare a ținut și să-i contrazică pe cei care credeau că se ferește de astfel de mâncăruri: “Contrar opiniei generale cum că aș mânca…nimic, ca să mă mențin în formă, sunt, în viața reală, o femeie cu joie de vivre, ador să mănânc bine și gustos, nu număr neam caloriile și nici nu mă interesează prostiile cu gluten, intoleranțe și alte basme ( accept excepțiile cu reale probleme de sănătate). Mănânc , am pofte, gătesc bine, fac des mese cu prieteni, ador bucuria pe care ți-o dă o masă bună. “Porcăriile” astea românești, daca ai măsură cum am eu, sunt niste minunății, sunt… aroma și gustul sărbătorilor de-acasă, sunt copilărie, familie, amintiri de-alea calde, de-ți ridica umerii și-ți umezesc ochii..”, a încheiat Mihaela Rădulescu. 

 

Exclusiv. Gina Pistol și secretele din viața sa. Ascensiunea de la operatoare xerox la o vedetă extrem de iubită

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp