Exclusiv. Gina Pistol și secretele din viața sa. Ascensiunea de la operatoare xerox la o vedetă extrem de iubită

Exclusiv. Gina Pistol și secretele din viața sa. Ascensiunea de la operatoare xerox la o vedetă extrem de iubită
Viața Ginei Pistol, frumoasa și extrem de atrăgătoarea vedetă, a fost marcată de un moment astral petrecut cu mai bine de două decenii în urmă, pe când blonda avea puțin peste 18 ani.

În 1999, Gina Pistol, pe numele ei de buletin Georgeta Pistol, originară din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, făcea copii xerox într-un magazin obscur dintr-un cartier muncitoresc din București.

Norocul vieții ei s-a produs în ziua când pe ușa magazinului a intrat Andreea Majeru, o blondă spectaculoasă, foarte tânără și ea, care, pe vremea aceea cocheta cu modellingul, fiind, printre altele, și agent descoperitor de fete cu potențial în domeniu. În treacăt fie spus, ulterior, Andreea, după o incursiune în Japonia, ca dansatoare, avea să devină soția unui faimos membru Yakuza, din Tokio.

Așadar, Georgeta (mai târziu cunoscută ca Gina Pistol, un nume tipărit pe copertele celor mai faimoase reviste glossy, rostit, șoptit, invocat în nopți fierbinți și seri romantice, de zeci de mii de admiratori) s-a pomenit smulsă din spațiul sordid în care muncea ca o fată oarecare, și introdusă în lumea sclipitoare a modei, a manechinelor, a podiumurilor de prezentare și studiourilor foto.

A doua șansă a Ginei a fost când Andreea Majeru a dus-o la ceea ce ar fi trebuit să fie, dacă ieșea proiectul, VOGUE Romania Agency. Era sucursala celebrei Agenții de modele. Afacerea ar fi trebuit să fie a unor greci, prin Nikos Papadokos, la vremea aceea președintele Asociației Oamenilor de Afaceri româno-eleni. Aici, Gina s-a cunoscut cu semnatarul acestui articol, ziarist de investigații, dar și fotograf de modă și creator al Agenției de modelling Chrisland. Cu un potențial mai mult decât promițător, Gina urma să ajungă imaginea reprezentativă a VOGUE Romania.

În buna tradiție a afaceriștilor greci, în cele din urmă, s-a ales praful de afacere. Aceasta a fost un alt moment astral pentru Gina, intrată în constelația Norocului. Chiar atunci proaspăta revistă Playboy, în varianta românească, își făcuse loc pe piața revistelor pentru bărbați și în România. Am luat-o, atunci, efectiv de mână pe Gina și am dus-o la prima preselecție organizată de editorii revistei pentru alegerea primului playmate, modelul ediției, Playboy.

Gina era o fată care era nu doar foarte frumoasă, dar și de un bun simț deosebit, bună creștere și cumințenie deosebite, trăsături care aveau să o facă distinctă în această lume, pe toată durata carierei ei ulterioare, până în prezent.

Preselecția a avut loc în sala de spectacole a teatrului Odeon, fost Teatrul Giulești, de la picioarele Podului Grant, chiar lângă fostul stadion al Rapidului. De emoție, Gina și-a uitat buletinul acasă, și, cu puțin înainte să înceapă preselcția, și-a trimis frățiorul de 14 ani acasă cu taxiul să-i aducă actul.

Președintele comisiei de preselecție a fost celebrul actor Florin Călinescu, deja vedetă a Trustului Mediapro, cel care deținea și revista Playboy. Gina a fost câștigătoarea  preselecției, de departe cea mai frumoasă și atragătoare dintre aspirante. Pictorialul ediției Playboy din luna mai a anului 2000 a avut-o ca protagonistă pe Gina Pistol.

 

Au urmat ani, douăzeci, adunați, în care Gina a evoluat în diferite zone ale divertismentului, experimnentând diferite posturi, de la cea de moderatoare de showuri tv, mai mult sau mai puțin inspirate, cochetând chiar și cu muzica, domeniul în care nu reușit să impresioneze deloc, până la protagonistă a zeci și zeci de pictoriale și tutoriale în mai toate genurile de publicații, de la reviste de modă și divertisment masculin, până la cotidiene, reviste de fel și fel de profilui, reclame tipărite, inclusiv banere de sute de metri pătrați expuse pe fațadele clădirolor, sau apariții tv, în cele mei diverse posturi.

Fotografii din pictorialul din Playboy, mai/anul 2000

 

De la iubiri naive, la marea dragoste

Viața amoroasă a vedetei a fost, în egală măsură, ca cea profesională, diversă și deosebit de spectaculoasă. De la relația ei  cu afaceristul de origine libaneză, Nicola, legătură de mai lungă durată, de la începutul vieții sale publice, Gina a intrat în lumina indiscretă a reflectoarelor presei mondene și cu alte relații, mai mult sau mai puțin serioase.

De o naivitate nativă, înduioșătoare, Gina a fost țintă și deopotrivă victimă a unor vânători de vedete. Printre aceștia și, deja, celebrul heartbreake și spărgător de case, fotbalistul Marica, Ciprian Marica, fostul internațional român. Dar și Codin Maticiuc, fiul unui afacerist potent, moștenitor al imperiului financiar al acestuia, cunoscut, acum ani de zile, ca ”prințul din Dorobanți”.

Enumerarea bărbaților din viața Ginei Pistol nu-și mai are, însă rost la această dată, când, iată, vedeta și-a găsit, în sfârșit, fericirea deplină și împlinirea destinului, alături de iubitul ei, celebrul muzician Smiley, pe numele lui real Andrei Maria, fostul dansator din trupa SIMPLU. O realție, iată, care va atinge sublimul odată cu nașterea, în scurtă vreme, a copilului cuplului, rod al iubirii dintre cele două vedete.

Fotografia din deschidere: Gina Pistol, revedere cu jurnalistul și fotograful Cristian Botez

Frumoasele vedete de la Hollywood, în fotografii din celebra revistă cu Iepuraș. Ipostaze neașteptate