Exclusiv. Cum o „arde” Bodi pe prispa casei

Exclusiv. Cum o „arde” Bodi pe prispa casei
Deși e în arest la domiciliu, acest lucru pare să fie un detaliu pentru Alex Bodi. El duce o viață cât se poate de bună, și aproape că nu îi lipsește nimic din ceea ce ar putea face dacă nu ar fi urmărit penal.

De când a părăsit arestul poliției Craiova, unde a stat aproximativ o lună, fiind suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, Alex Bodi s-a reîntors la traiul îmbelșugat.

În vila sa din Tunari viața lui Bodi continuă aproape ca înainte. Acum nu mai merge la sală, să se antreneze, dar îi vine antrenorul personal și îl pune să facă exerciții în curte. Tot în curte face și sesiunile de cardio, alergând pe lângă gard.

Cum o „arde” Bodi pe prispa casei

Omul de afaceri din Mediaș nu poate să iasă la restaurante, căci sunt închise din cauza pandemiei, așa că își invită prietenii la masă și povești, în living. Seara trecută, băieții au pus de-un grătar.

Pe prispa casei opulente cu piscină. Au fript fleici de carne, și frigărui. Nu de alta, dar la așa un mare consum energetic cu antrenamentele, băieții chiar au nevoie de proteine ca să își mențină masa musculară.

Plus că Alex Bodi se plângea, după ce a ieșit din arest, că i-a fost greu acolo. El a recunoscut că a și slăbit patru kilograme.

Alex Bodi, tătic implicat în viața Selenei

În plus, de când este acasă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu petrece foarte mult timp cu fiica sa cea mică, Selena. Aceasta a venit de Crăciun în vizită la tatăl ei și a continuat să revină.

Selena mai are o soră după tată, dar aceasta este deja în Spania, unde locuiește cu mama ei. Cele două s-au întâlnit luna trecută, și tot atunci au cunoscut-o și pe noua „mămică”, logodnica lui Alex, Daria Radionova.

Vineri dimineață, puștoaica l-a încurajat pe Alex în timpul antrenamentelor sportive. „Nu exista sentiment mai frumos decât acela când îți strângi îngerașul în brațe și el îți spune că i-a fost dor de tine!!”, a mărturisit Alex Bodi pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Instagram

Unde este Melania Trump? Aceasta este întrebarea

Recomandarile noastre