Unde este Melania Trump? Aceasta este întrebarea

Unde este Melania Trump? Aceasta este întrebarea
Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, nu a mai fost văzută de mai bine de două săptămâni. Oare unde a dispărut. Chiar nu știe nimeni?

Toată lumea se întreabă unde este Melania Trump? Melania Trump a fost neobișnuit de tăcută în ultima perioadă, în timp ce soțul ei, președintele Donald Trump, a trecut prin unele dintre cele mai importante și dramatice evenimente din cariera sa. Dar Melania este cunoscută ca fiind deosebit de curioasă.  Deci, e cu atât mai suspect faptul că nu a reacționat defel în ultimele săptămâni.

Prima Doamnă a lansat o declarație scrisă pe blogul oficial al Casei Albe, care a fost distribuită și pe Twitter. Afirmația, plină de greșeli de scriere și cereri disperate pentru a opri „bârfele, atacurile personale nejustificate și falsele acuzații înșelătoare asupra mea”, este puțin probabil să-i sporească popularitatea.

Prima Doamnă a fost adesea percepută ca un personaj din umbră. Comportamentul ei din umră din ultimii patru ani demonstrează de ce atât de mulți nu au încredere în ea. Imediat după revoltele de la Capitoliu, săptămâna trecută, doamna Trump ar fi făcut fotografii cu covoarele la Casa Albă.

Nu după mult timp, ea a transmis rugăciuni și urări pentru insurecționistul Ashli ​​Babbitt, care a fost agresat în ​​timp ce încerca să ia cu asalt clădirea Capitolului alături de restul adepților lui Trump. În anumite privințe, este clar că Melania Trump a încercat să fie propria versiune de „primă doamnă bună”, aducând înapoi zilele Barbarei Bush și ale lui Pat Nixon.

Melania Trump, discreție dusă la extrem

Melania a petrecut mult timp ocupându-se de restaurarea mobilierului și renovarea grădinilor la Casa Albă și la Mar-a-Lago.  Soțul ei a petrecut mult timp mulțumindu-i pentru asta în discursurile sale. Ea și-a exprimat interesul pentru a scrie o carte despre viața ei ca primă Doamnă.  În plus, și-a modelat în mod conștient garderoba publică după alegerile pe care Jackie Kennedy le-a făcut la vremea ei.

Dar, în timp ce America a traversat unii dintre anii ei cei mai divizați politic din ultimele decenii, indiferența Melaniei Trump ca primă doamnă în ultimii patru ani pur și simplu nu este suficient de bună pentru standardele actuale. Unde este Melania Trump? Se crede că doamna Trump este în Casa Albă, alături de Donald Trump și fiul lor, Barron Trump.

Sâmbătă, CNN a transmis că Melania Trump „se păstrează pentru sine”. Reporterii au spus că ea nu se angajează în sesiuni de strategie cu alți membri ai familiei sau cu înalți oficiali ai administrației. Nu este încă sigur ce va încerca să facă prima doamnă după încheierea timpului soțului ei în funcție. Dar mulți speculează că cuplul nu va mai rămâne împreună.

Prima Doamnă pregătește divorțul?

În noaptea în care Donald Trump a câștigat alegerile, în 2016, toată lumea știe că soția sa nu a fost încântată de faptul că urma să fie, timp de patru ani, în rolul de primă doamnă. De fapt, ea a plâns.

În cartea sa Foc și furie, Michael Wolff a scris o relatare susținută de numeroși alți reporteri. „Melania era în lacrimi – și nu erau lacrimi de bucurie”, e scris în carte. Unii au mers mai departe, ca de exemplu fostul oficial al Casei Albe, Omarosa Manigault Newman. Aceasta a pretins că planul Melaniei Trump era de a divorța de îndată ce soțului ei i se va încheia mandatul politic.

„Melania numără fiecare minut până când acesta nu mai este în funcție și ea poate divorța. Dacă Melania ar încerca să-i tragă umilința supremă și să plece în timp ce el este în funcție, ar găsi, fără îndoială, o modalitate de a o pedepsi”, arăta Neuman.

Cu toate acestea, dacă ideea doamnei Manigault Newman poate fi de încredere, rămâne de văzut, deoarece ea a fost concediată de la Casa Albă după un an. Se știe că aceasta intenționează să lanseze o carte explozivă despre timpul petrecut acolo, folosind înregistrări ambientale pe care le-a făcut – ceea ce reprezintă o încălcare extrem de neobișnuită a protocolului.

Dincolo de toate, Prima Doamnă este cunoscută ca fiind o femeie care își ține viața personală departe de ochii curioșilor. Modelul sloven este atât de evaziv încât internetul s-a bucurat de toate teoriile conspirației. I s-a spus „Fake Melania”, speculând la nesfârșit dacă are inclusiv o sosie pentru evenimente la care nu dorea să participe. Și cu atât de puțini prieteni apropiați și confidenți, poate cineva să știe cu adevărat ce gândește doamna Trump?

Sursa foto: Instagram

Micuța prințesă a României în prima vacanță. A dormit tot timpul

Recomandarile noastre