Micuța prințesă a României în prima vacanță. A dormit tot timpul

Micuța prințesă a României în prima vacanță. A dormit tot timpul
Micuța prințesă Maria-Alexandra, strănepoata Regelui Mihai, are deja două luni de când a venit pe lume, spre bucuria părinților ei. A dormit de Sărbători și în prima ei vacanță.

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie. Micuța Maria-Alexandra a petrecut primele sale sărbători acasă, cu părinții și familia mamei.

A fost îmbrăcată ca o prințesă adevărată, cu o rochiță roșie, dar bebelușa a dormit la poza de Anul Nou. Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie, deci are deja două luni de când a venit pe lume.

Micuța prințesă a României în prima vacanță

Fericitul tătic, Nicolae al României, s-a pozat cu familia lui din centrul vechi al orașului Brașov.

”O mică vacanță în 3!”, a scris nepotul Regelui Mihai pe Instagram. Mica prințesă nu s-a sinchisit de eveniment, a dormit liniștită în căruciorul ei.

Maria-Alexandra s-a născut în ajunul marii sărbători de Sfântul Mihail. Tăticul, Nicolae al României, a spus atunci că Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui.”

Micuța Maria-Alexandra s-a născut în plină pandemie.

Fericitul tătic, Nicolae al României, spunea că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul sau, senzația fiind unică. “Văzând-o, mi-a fost greu să-mi dau seama că acest bebeluș adorabil ar putea fi fiica mea! Înainte, am fost puțin intimidat de nou-născuți. Cu ea, m-am simțit imediat în largul meu”, a povestit Nicolae al României.

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia pe 30 septembrie 2018. La scurt timp de la acest eveniment, ziarul Daily Mail din Marea Britanie a alocat un spațiu generos poveștii de viață a Princepelui Nicolae și a prezentat un arbore genealogic prin care se arăta legătura de strânsă rudenie dintre cele două Case Regale, britanică și românească.


Ce preferințe muzicale aveau DJ-ii din radiourile românești acum 27 de ani. Iată cum arătau unii din ei!

Recomandarile noastre