Cum s-a răzbunat Alina Pușcaș pe haterii săi. A recunoscut acum totul

Cum s-a răzbunat Alina Pușcaș pe haterii săi. A recunoscut acum totul
Primele confesiuni după ce a ieșit din spital. Alina Pușcaș e sănătoasă după COVID-19 și face, mărturisiri complete. S-a răzbunat crunt pe toți cei care i-au reproșat că minte și că a regizat boala pentru audiență.

Actrița prezentatoare a povestit despre momentele grele pe care le-a petrecut după ce a aflat că este infectată cu noul coronavirus. ”Da, trebuie să accept optimistă că acest ”episod ROL 2” face parte din viața mea și să fiu recunoscătoare că sunt una dintre persoanele norocoase care a făcut cea mai simplă forma a covid – ului”, a scris vedeta pe social media, la externare.

A trebuit să se retragă din viața familiei și din cea publică. Iar în loc de susținere a avut parte de comentarii cum că ar inventa totul ca să fie în atenția lumii.

”Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. La mine hatereala a fost mult mai mică. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea, sub nicio formă, pentru toți banii din lume, să fie departe de familie. (…)

Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus Alina Pușcaș la Antena Stars.


Băuturile dulci cauzează cancer? Specialiștii și-a făcut o părere

Moștenitorii Ceaușeștilor


Alina Pușcaș e ”abonată” la linșaj mediatic. Înainte de episodul COVID-19, a fost aspru criticată după ce a dezvăluit rețeta cu care își întreține silueta de vis. Cu fiecare postare pe contul său de Instagram, acesta se transformă într-un loc de luptă cu păreri pro și contra despre orice.

Vedeta s-a infectat în timul filmărilor pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, care, momentan, sunt suspendate. Alături de ea și alte vedete au fost testate pozitiv: Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir. Filmările pentru ”Te cunosc de undeva!” urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

Sursa foto: Instagram / Alina Pușcaș

Recomandarile noastre