Cum s-a schimbat viața celebrei cântărețe Adele după divorț. Schimbări radicale

Cum s-a schimbat viața celebrei cântărețe Adele după divorț. Schimbări radicale
La aproape doi ani de la despărțirea lor, Adele Adkins și fostul ei partener Simon Konecki sunt acum aproape de a ajunge la o soluție de divorț.

Cum s-a schimbat viața lui Adele după divorț. Cântăreața a depus domente de judecată la curtea din Los Angeles, după ce ea și Simon, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a-și împărți proprietățile și averea. Dar, în timp ce documentele abia acum se apropie de finalizare, Adele și-a schimbat complet viața de când a confirmat despărțirea, în aprilie 2019.

Viața lui Adele după divorț

Adele este înconjurată de un cerc de prieteni impresionant, care și-au dovedit valoarea atunci când s-au adunat să o susțină după ce ea s-a despărțit. În octombrie 2019, la câteva luni după încheierea căsătoriei, Adele se afla printre mulțimile de vedete care au ajutat-o ​​pe prietena apropiată Jennifer Lawrence să-și organizeze nunta cu Cooke Maroney.

Adele este acum fericită, sănătoasă și, atunci când pandemia permite, se bucură de viață petrecând cu prietenii ei faimoși. Au trecut șapte ani de la despărțirea de soțul ei. Londoneza s-a stabilit fericită peste Atlantic, în Los Angeles, unde locuiește cu fiul său, Angelo, în vârstă de opt ani.

Ce schimbare radicală a făcut Adele

Cum s-a schimbat viața lui Adele după divorț: pentru fanii ei, cu siguranță cea mai vizibilă schimbare a idolului lor a fost transformarea ei fizică uimitoare. După revizuirea regimului alimentar și a regimului de exerciții fizice, Adele a slăbit foarte mult. Modificarea a fost creditată în dieta Sirtfood, care include consumul de alimente vegetale, cum ar fi varza și hrișca.

Abordând un nou stil de viață sănătos, cântăreața pare, de asemenea, vizibil mai fericită. O componentă cheie în acest sens este noua ei scenă socială. Deși artista va fi întotdeauna o fată din Tottenham, s-a stabilit bine în însorita California.

„Carmen Iohannis de America”. Nici nu știți câte au în comun Jill Biden cu soția președintelui României!

Recomandarile noastre