Cum s-au „combinat”, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cum s-au „combinat”, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan
Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, și spun că se iubesc și acum ca la începutul relației, ceea ce a fost acum mai bine de un deceniu. Puțini sunt cei care știu cum a început, de fapt, povestea lor de iubire.

Cum s-au „combinat”, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan? Previzibil, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. Au jucat în primele telenovele românești. Și s-au îndrăgostit pe platouri.

Abia la 11 ani de la începutul frumoasei lor povești de dragoste, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, a povestit cum a fost începutul. Greu de tot a fost.  Radu Vâlcan a dezvăluit că Adela Popescu i-a provocat insomnii. Și că l-a trecut prin toate chinurile. Asta până să își dea seama ce i se întâmplă.

Cum s-au „combinat”, de fapt, Adela Popescu și Radu Vâlcan

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit Viva.ro.

Fratele cel mare a ales numele. Cum îl va chema pe mezinul Adelei Popescu

Își amintește perfect cum i-a „furat” un prim sărut pe holurile de la Buftea, atunci când s-au întâlnit la repetiții. „Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt”, a mai adăugat celebrul prezentator TV.

Eu plecat cu niște prieteni în Bali, în vacanță, iar la întoarcere s-au și mutat împreună. Au doi băieți deja, iar acum așteaptă un al treilea copil împreună. Tot un băiețel.

Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit câte kilograme are de fapt! Care este secretul unei siluete perfecte?