Andreea Bălan a dezvăluit câte kilograme are de fapt! Care este secretul unei siluete perfecte?

Andreea Bălan a dezvăluit câte kilograme are de fapt! Care este secretul unei siluete perfecte?
Andreea Bălan arată extraordinar și fanii mereu o admiră pentru faptul că are o siluetă neschimbată încă de la 20 de ani. Cu toate că a adus pe lume două fetițe, artista muncește în continuare să își păstreze un corp frumos și atrăgător.

Andreea Bălan a dezvăluit câte kilograme are de fapt! Fanii au văzut-o pentru prima data pe scenă în urmă cu 20 de ani, când era la început de drum și își dorea foarte mult să ajungă un artist adevărat. De atunci parcă nici nu s-a schimbat, pentru că admiratorii observă că are o talie subțire și un corp bine conturat.

Cântăreața nu se rușinează să afișeze în public adevăratele kilograme. Din acest motiv, pe rețelele de socializare a arătat cântarul și a împărtășit secretele unui corp frumos, lipsit de imperfecțiuni. Se pare că Andreea Bălan nu a avut niciodată probleme cu greutatea, mereu cântarul arăta aceeași cifră, conform monden.ro.

În așa fel, la vârsta de 36 de ani și cu două sarcini corpul artistei rămâne neatins de trecerea timpului. De asemenea, mai are și un program foarte încărcat datorită muzicii, dar nu se plânge, întrucât această meserie îi aduce nu doar bani, dar și plăcere sufletească.

Andreea Bălan a dezvăluit câte kilograme are de fapt!

Multe femei își ascund kilogramele și preferă să nu vorbească despre acest subiect. Dar Andreea Bălan nu are această problemă și menționează că are 49 de kilograme. Mai adaugă că această cifră o însoțește de mult timp și nu este uimită de kilogramele pe cântar.

„49. Ca de obicei!”, spune Andreea Bălan.

Cântăreața povestește și despre secretele care o ajută să își mențină aceeași greutate pe parcursul vieții. În primul rând, mișcarea, cine a văzut-o măcar o dată pe scenă înțelege de ce are această greutate, întrucât dansul face parte mereu din show când apare pe scenă. De asemenea, vedeta petrece mult timp și la sala de sport. Nu are nevoie de diete speciale sau tratamente, mișcarea o ajută să își păstreze frumusețea neatinsă.

Ca să își mențină o siluetă perfectă o ajută și cele două fiice. Fetele sunt foarte active și Andreea încearcă să le acorde cât mai multă atenție. În așa fel, dacă nu e pe scenă sau la filmări, este foarte activă cu cele două fete, care mereu cer dragoste și grijă.

Eclere cu cremă de căpșune. O rețetă simplă