Madonna i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cântăreața s-a fotografiat într-o ipostază incredibilă la 62 de ani. FOTO

Madonna i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cântăreața s-a fotografiat într-o ipostază incredibilă la 62 de ani. FOTO
Madonna, o compozitoare, actriță și antreprenor, a atins o imensă popularitate din anii ‘80 și ‘90, permițându-i să atingă niveluri de putere și control care au fost aproape fără precedent pentru o femeie din industria de divertisment.

Madonna i-a lăsat pe toți cu gura căscată. O artistă desăvârșită și iubitoare, Madonna este apropiată de fanii ei și postează adesea pe rețelele sociale. Cântăreața și-a creat o frumoasă comunitate pe Instagram, unde își ține urmăritorii la curent cu întâmplările din viața ei.

Madonna și-a lăsat fanii cu gura căscată

Madonna i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Una dintre cele mai recente postări ale artistei i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Madonna a distribuit pe Instagram trei fotografii în care apare într-o ipostază incendiară. 

Cântăreața era îmbrăcată doar în lenjerie intimă, descriind imaginile cu mesajul: „Iar acum, pentru un moment de reflecție asupra sinelui … Madam X”. Madam X este denumirea celui de-al 11-lea turneu susținut de solistă, în cinstea albumului cu același nume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

„Arată puțin respect de sine și pune niște haine pe tine”

Fotografiile postate de Madonna pe Instagram au adunat peste un milion de aprecieri și zeci de mii de comentarii. Printre acestea se aflau numeroase complimente pentru felul în care artista arată la vârsta de 62 de ani, dar și critici dure.

„Madonna fiind Madonna. Wow, superbă. ZEIȚĂ. Arăți atât de bine”, „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”, „Când cineva simte nevoia să pozeze așa la 63 de ani… are probleme serioase”, Comportă-te adecvat vârstei tale… te rog”, 

„Uite, nimeni nu vrea să te vadă îmbrăcată așa. Arată puțin respect de sine și pune niște haine pe tine”, „Nu sunt puritan. Arată-ne partea ta sexy cu clasă. Poți poza în continuare stil. Știm că ai un fizic frumos, nu trebuie să te dezbraci”, au scris unii urmăritori. 

În decembrie 2020, Madonna s-a tatuat pentru prima dată. Cântăreața și-a tatuat pe încheietura mâinii stângi literele „L R D M S E”, inițialele numelor copiilor ei. Madonna este mama a șase copii.

Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 1996, odată cu venirea pe lume a fiicei sale Lourdes „Lola”, pe care o are împreună cu fostul ei iubit, antrenorul de fitness Carlos Leon (54 de ani).

Ciudatul caz al lui Rudolph Fentz, bărbatul care a apărut din trecut și a fost imediat lovit mortal de o mașină