Cum s-au transformat „fetele rele” din showbiz (I) Consum de droguri, înregistrări din așternut și bătăi

Cum s-au transformat „fetele rele” din showbiz (I) Consum de droguri, înregistrări din așternut și bătăi
De ani de zile, acestea au fost cele mai cunoscute „fete rele” din showbizul internațional, care au ținut prima pagină a ziarelor și revistelor, cu problemele pe care le-au cauzat. De la drogurile lui Miley Cyrus, la înregistrările erotice ale lui Paris Hilton. Dar aceste vedete s-au dovedit tot mai responsabile odată cu trecerea timpului.

Săptămâna trecută, Naomi Campbell, supermodelul de 51 de ani, a apărut pe coperta celebrei reviste Vogue alături de fetița ei. Campbell a demonstrat în 2007 că poate să facă muncă în folosul comunității și să arate plină de farmec. Asta dupa ce a pledat vinovată la acuzațiile menajerei sale pe care o lovise în față cu un telefon Blackberry.

Ea a fost arestată din nou în 2008, după ce a atacat doi ofițeri de poliție la Aeroportul Heathrow și a provocat un haos atât de consistent încât britanicii de la Airways i-au interzis pe viață să zboare cu această companie.

În prezent, Naomi trăiește o viață maternă stabilită și fericită, devenind mamă la 50 de ani. Ea a dezvăluit fanilor ei, anul trecut, pe Instagram, că e un om bun și că a devenit mamă.

„Sunt foarte onorată să am parte de acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte pentru a descrie legătura de-a lungul vieții pe care o împărtășesc acum cu tine îngerul meu. Nu există o iubire mai mare”, a scris modelul când a anunțat venirea pe lume a copilului. Tatăl fiicei lui Naomi este un om de afaceri multi-milionar care trăiește în New York, scrie publicația The Sun.

„Hannah Montana” a lăsat-o mai moale cu drogurile

Miley Cyrus a cunoscut faima la o vârstă fragedă și apoi a deraiat de pe direcția promițătoare pe care plecase. De ani de zile, cântăreața luptă cu dependența de droguri. În ultimii ani, Miley, 29 de ani a transformat totul în jurul ei. Sub influența pozitivă a lui Dolly Parton, Miley și-a revenit.

Ea este, de asemenea, un activist pentru drepturile animalelor. Recent, a lansat un nou album care a fost foarte bine primit de fani.

Angelina Jolie a devenit mamă dedicată și implicată

De-a lungul anilor 90, Angelina Jolie și-a conturat reputația de „copil sălbatic”. Când a mai crescut, a devenit o adevărată „fată rea” a showbizului.  Actrița a generat multe titluri de primă pagină datorită obsesiei ei pentru sânge și cuțite. Cu toate acestea, în anul 2005 producția „Domnul & Doamna Smith” și relația cu Brad Pitt au început să-i schimbe reputația si predilecțiile.

La vârsta de 26 de ani, s-a implicat în Înaltul Comisariat al ONU pentru refugiați, spunând la acea vreme: „La începutul carierei mele, mă luptam cu mine. Acum mă lupt pentru ceva important“. În prezent, fosta soție a lui Brad Pitt e un promotor al luptei pentru drepturile femeilor din Afganistan.

La 46 de ani, Angelina Jolie este un simbol al acțiunilor umanitare, și vocea refugiaților.  Ea a fost numită cea mai admirată femeie din lume de către fundația YouGov în 2015 și 2016.

Sursa foto Instagram, Pixabay

Recomandarile noastre