Angelina Jolie i-a dat lovitura fatală lui Brad Pitt. Ce afacere „ilegală” a făcut fosta soție

Angelina Jolie i-a dat lovitura fatală lui Brad Pitt. Ce afacere „ilegală” a făcut fosta soție
Angelina Jolie nu se lasă. Când își pune ceva în gând, nu se oprește până nu duce la bun sfârșit ce și-a propus.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt iar la cuțite. Celebrul actor face acuzații grave.

Angelina Jolie i-a dat lovitura fatală lui Brad Pitt. Ce afacere „ilegală” a făcut fosta soție

Anul trecut, se vorbea de faptul că Angelina Jolie vrea să nu mai aibă nici cea mai mică legătură cu fostul soț, Brad Pitt. Mai mult, documentele judecătorești arătau faptul că aceasta vrea să-l scoată dintr-un acord privind administrarea acțiunilor din podgoria și proprietatea celor doi, Chateau Miraval din Correns, Franța.

Miraval este deținut de Quimicum, o companie în care Pitt avea inițial 60% din acțiuni prin intermediul companiei sale Mondo Bongo, iar Angelina 40% prin intermediul companiei sale, Nouvel. Dar cu trei înainte ca cei doi să-și spună adio, Brad Pitt i-a mai dat actriței 10%.

Ulterior, Angelina și-a exprimat dorința de a vinde procentul de 50%. Ceea ce se pare că a reușit, după cum susține Brad Pitt. Dar acest lucru s-a făcut ilegal, mai susține actorul, de aceea Brad a deschis acum proces. El mărturisește că acțiunile Angelinei ar fi ajuns la o companie controlată de oligarhul rus Yuri Shefler. Brad Pitt susține și că fosta lui soție a știut foarte bine că ”Shefler și afiliații lui ar căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase” de mai multă vreme.

Angelina a ajuns o profitoare?

Pitt a mărturisit că vânzarea trebuia să aibă loc în octombrie anul trecut. În plus, Angelina n-ar mai fi contribuit cu nimic la afacere, ci doar Pitt, ceea ce înseamnă că ea vrea acum doar să profite. ”Jolie a încetat de mult să mai contribuie la Miraval, în timp ce Pitt a turnat bani în afacerea cu vin, transformând-o în compania ascendentă care este astăzi.

Prin presupusa vânzare, Jolie caută să profite de lucruri pe care nu le-a câștigat și să revină într-o investiție pe care nu a făcut-o”, se arată în cererea către instanță. Dacă Angelina va ieși câștigătoare din proces, așa cum scrie în dosar, Brad va fi privat ”(…) de dreptul său de a se bucura de casa sa – fără a-și împărtăși proprietatea cu un străin .

Și de a-și asigura poziția în afacerea pe care a construit-o de la zero pentru beneficiul pe termen lung al familiei sale”.

Brad și Angelina au cumpărat Château Miraval în 2008 și au început să producă vin în 2012.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre