Cum s-au transformat „fetele rele” din showbiz (II). Paris Hilton, când DJ, când cu punguța cu drog

Cum s-au transformat „fetele rele” din showbiz (II). Paris Hilton, când DJ, când cu punguța cu drog
De ani de zile, acestea au fost cele mai cunoscute „fete rele” din showbizul internațional, care au ținut prima pagină a ziarelor și revistelor, cu problemele pe care le-au cauzat. De la drogurile lui Miley Cyrus la înregistrările erotice ale lui Paris Hilton. Dar aceste vedete s-au dovedit tot mai responsabile odată cu trecerea timpului.

Amanda Bynes nu a avut o viață ușoară tot timpul. A petrecut ani de zile luptând cu problemele legate de abuz de substanțe și de sănătate mintală. În 2013, actrița a fost acuzată de posesie de marijuana. Ea a aruncat o bong din fereastra apartamentului de la etajul 36, când ofițerii de poliție au venit să-i facă percheziție.

În 2018, Amanda a anunțat că a bifat patru ani fără consum de substanțe interzise și că a lăsat trecutul în spate, și că de asemenea, intenționează să se întoarcă în lumea showbizului și a televiziunii. „Nu pot întoarce timpul înapoi, dar dacă aș putea, aș face-o. Și îmi pare atât de rău pentru oricine pe care am rănit sau i-am făcut  rău involuntar”, citează The Sun.

Paris Hilton s-a dat în stambă cu înregistrări erotice

Urmașa imperiului omonim, Paris Hilton e cunoscută pentru stilul ei de viață opulent și a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor cu faptele sale deșănțate.  În 2003 a apărut o filmare cu ea făcând sex. În 2006 a primit cinci zile de pușcărie pentru condus fără permis. În 2010 a fost prinsă în Las Vegas cu droguri într-o pungă.

Acum, la 40 de ani, lui Paris Hilton îi place să petreacă, dar nu o mai face ca în tinerețe. Nu a mai călcat de mult de cealaltă parte a legii. Deja a lansat propria linie de modă și o colecție de parfumuri. În plus, a lucrat ca DJ și cântăreață. Mai recent, vedeta s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Rheum. Paris și noul ei soț apar într-un reality-show format din 13 părți.

Fiica lui Lionel Richie a încălcat legea de multe ori

Nicole Richie fiica adoptată a lui Lionel Richie, a avut si ea coliziuni cu legea de mai multe ori. Ea este considerată o personalitate americană de televiziune, designer de modă, muzician și actriță.

Posesia de droguri și conducerea unei mașini fără permis au dus-o direct în închisoare. Acum, la 40 de ani, Nicole Ritchie s-a transformat total, lucrând ca un designer de modă și ca actor. Are doi copii cu soțul ei, rockerul Joel Madden, și locuiesc cu toții la Los Angeles.

Sursa foto: Instagram, Adrian Pîclișan

Recomandarile noastre