E pe bune! Paris Hilton s-a măritat. Vă spunem câte rochii a purtat

E pe bune! Paris Hilton s-a măritat. Vă spunem câte rochii a purtat
A avut 14 iubiri dar de data asta, moștenitoarea imperiului Hilton și-a găsit iubirea. La 40 de ani, aceasta a spus Da în fața ofițerului Stării Civile.

Paris Hilton și-a găsit fericirea, în persoana omului de afaceri Carter Reum. Cum a fost evenimentul.

E pe bune! Paris Hilton s-a măritat. Câte rochii a purtat

Vă vine să credeți? A spus Da la patru cereri în căsătorie și abia acum a fost cu noroc. Paris Hilton e femeie măritată. Norocosul este afaceristul Carter Reum, cu care Paris se cunoaște de 15 ani, dar are o relație cu el de un an și ceva. Ceremonia grandioasă a avut loc la reşedinţa din Bel Air a răposatului bunic al lui Paris, Barron Hilton și a fost, pe bună dreptate, evenimentul monden al anului în State.

Inel de logodnă în valoare de două milioane de dolari

Potrivit surselor, iubitul a cerut-o pe frumoasa Paris în căsătorie în februarie anul acesta și i-a dăruit un inel de logodnă cu diamante, în valoare de 2 milioane de dolari. Chiar de ziua ei de naștere. Este vorba de o bijuterie unică, concepută în stilul art-nouveau și a fost creată de însuși strănepotul marelui Louis Cartier.

Invitațiile au fost inspirate de legendarele casete de bijuterii Tiffany

Pentru cel mai frumos moment al vieții sale, Paris a ales să poarte nu o rochie de mireasă, ci zece, iar nunta va ține trei zile și trei nopți, ca în povești. Invitațiile de nuntă sunt inspirate de legendarele casete de bijuterii Tiffany.

Tematica nunții: Paris in Wonderland

Pentru că nu a ținut cont deloc de nici un fel de superstiții, Paris a postat pe social media câteva dintre modelele probate. Care se potrivesc perfect cu tematica nunții, Paris in Wonderland.

 

Invitații au avut parte de un tratament regesc, iar ceremonia și petrecerea au fost filmate și vor fi difuzate în cadrul reality-show-ului lui Paris, numit “Paris îndrăgostită”. Cei doi și-au făcut și petrecerile de burlac și burlacita, iar atmosfera a fost una cu totul incendiară. Paris Hilton are o avere estimată la 2.5 milioane de dolari.

Sursă foto: instagram