Cum să alegeți cele mai potrivite parfumuri pentru cadourile de sărbători

Cum să alegeți cele mai potrivite parfumuri pentru cadourile de sărbători
Perioada aceasta suntem cu toții în căutarea celor mai inspirate cadouri, iar parfumurile pot fi o alegere la îndemână și cu mult stil.

Atunci când vreți să faceți cadou cuiva parfumuri, ideal este să țineți cont de preferințele olfactive ale persoanei în cauză. Poate că este o persoană conservatoare care folosește un singur tip de parfum ani de zile, iar atunci e foarte simplu să-i cumpărați aceeași variantă. O altă idee interesantă, și care cu siguranță va produce mare plăcere, este să optați pentru o variantă mai nouă, sau o ediție limitată, a aceluiași parfum.

De exemplu La vie est Belle, de la Lancome,  are mai multe variante noi, scoase de celebrul brand ulterior lansării primului parfum. La fel stau lucrurile și în cazul parfumului J*adore de la Dior.

Și celebrul Shalimar de la Guerlain are  cel puțin o variantă actualizată.

Parfumurile arăbești, ideale pentru bărbați și femei

Evident, nu îi putem lăsa deoparte pe bărbați. În cazul acestora e necesar, de asemenea, să le știți preferințele. Unii se simt confortabili cu parfumuri fresh, alții, din contra, sunt mari amatori de esențe puternice și dulci. Pe de altă parte, dacă nu când e frig afară, când să purtăm parfumuri „grele”?

În cazul celor din urmă, o opțiune interesantă, dar valabilă în egală măsură și pentru descendentele Evei, sunt parfumurile arăbești. În mai toate marile orașe găsiți standuri și magazine dedicate. În plus, pe internet sunt foarte multe shop-uri care le oferă direct de la producătorii din Emirate.

Un avantaj pe care îl au parfumurile arăbești e acela că sunt esențe tari, uleioase, foarte persistente, și care costă mult mai puțin decât celelalte. Și, cu siguranță, cine poartă un astfel de parfum, va ieși în evidență prin exotismul mirosului.

Parfumuri de nișă, unisex, spectaculoase, autohtone

Pentru persoanele mai tinere, ideal este să optați pentru parfumuri unisex. Piața este plină de astfel de esențe, de la marile case de modă, până la cele de nișă. De exemplu, Calvin Klein are parfumuri unisex. Revenind la cele de nișă, vă recomandăm unicul brand de acest tip, autohton, care vinde seria „Parfumuri de basm”.

Acestea sunt inspirate de basmele românești și au nume pe măsură: Parfum de Făt frumos, Parfum de Zmeu, Parfum de Cosânzeană etc. Acesta din urmă e preferat și de celebrul actor Marius Manole.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre