Cum să începi să faci sport din nou. Un început de an sănătos

Cum să începi să faci sport din nou. Un început de an sănătos
La începutul unui nou an, mulți dintre noi hotărâm să facem sportul o prioritate. Să ne dăm seama cum să începem să ne antrenăm și apoi cum să ne menținem este mai ușor de spus decât de făcut, mai ales în aceste vremuri tulburi.

Bineînțeles că dificilul nu înseamnă imposibil, motiv pentru care câțiva dintre cei mai buni antrenori au oferit sfaturi cu privire la cele mai bune modalități de a face fitness în fiecare zi. Iată cum să devenim mai sănătoși și mai fericiți în 2021.

„Când suntem stresați, este mult mai dificil să ne angajăm la o rutină sănătoasă”, spune profesorul de yoga Eddie Stern, care îi are pe Madonna și pe Gwyneth Paltrow drept clienți. 

Începeți cu elementele de bază

„Este important să începi de la început. Saltul la un antrenament avansat te poate descuraja să continui. În schimb, începeți cu elementele fundamentale și construiți o rutină mai provocatoare”, spune instructorul Pilates din L.A., Amanda Kassar. 

Setați obiective 

„Atât de mulți oameni mușcă mai mult decât pot mesteca”, spune Stern.

Noua sa aplicație Yoga 365 oferă un ghid zilnic de respirație: „Scopul nostru nu este să încurajăm oamenii să facă mai mult, ci să încurajăm oamenii să fie consecvenți, să aibă acel pic de disciplină pentru a avea grijă de tine”.

Dacă aveți timp pentru un antrenament mai lung (și mai intens), Stern, care conduce, de asemenea, un curs zilnic de asana prin Zoom, vă sugerează să alegeți un obiectiv realizabil și apoi să verificați rezultatul.

„Dacă vă simțiți mai bine, atunci vă aflați pe drumul cel bun. Dacă ești obosit sau morocănos sau nu te face fericit, atunci trebuie să modifici ceea ce faci”, spune Stern.

Un celebru iluzionist s-a stins din viață. Anunțul făcut de familia acestuia a întristat fanii de pretutindeni

Recomandarile noastre