Un celebru iluzionist s-a stins din viață. Anunțul făcut de familia acestuia a întristat fanii de pretutindeni

Un celebru iluzionist s-a stins din viață. Anunțul făcut de familia acestuia a întristat fanii de pretutindeni
Anunțul a fost făcut de familia sa. Sora lui, o călugăriță care locuiește la München, a confirmat decesul. Se pare că celebrul iluzionist a murit de cancer.

Un celebru iluzionist s-a stins din viață. Siegfried Fischbacher, membru al duo-ului Siegfried & Roy, a murit în Las Vegas la vârsta de 81 de ani.

„Era acasă în Las Vegas. Aș putea să mă rog cu el și să-i spun că îl voi avea mereu în inima mea”, a spus sora acestuia. Ea a povestit că a vorbit cu fratele ei la telefon înainte ca acesta să moară și s-au rugat împreună. După apel, el s-a întins și a adormit.

Partenerul lui Siegfried Fischbache a murit de COVID-19

Partenerul de afaceri de lungă durată al lui Fischbacher, Roy Horn, a murit în luna mai din cauza complicațiilor cauzate de virusul COVID-19, la un spital din Las Vegas. Aceasta avea vârsta de 75 de ani.

Duo-ul a uimit milioane de oameni de-a lungul timpului cu trucurile lor extraordinare de magie, până când Horn a fost rănit foarte grav, în anul 2003, de unul dintre faimoșii tigri albi ai unui circ. După moartea lui Horn, Fischbacher a spus că cel mai bun prieten al său va rămâne întotdeauna lângă el.

Ani de-a rândul, Siegfried & Roy a fost o instituție în Las Vegas, unde magia și arta lui Fischbacher și Horn au atras în mod constant mulțimi de oameni. Cei doi susțineau șase spectacole pe săptămână, 44 de săptămâni pe an.

Horn și Fischbacher s-au întâlnit pe o navă de croazieră

Horn și Fischbacher, ambii originari din Germania, s-au unit pentru prima dată în anul 1957 și au debutat în Las Vegas un deceniu mai târziu. Siegfried & Roy au început să cânte la Mirage în 1990.

Cei doi au câștigat recunoaștere internațională pentru că au ajutat la salvarea de la dispariție a unor tigri albi și lei albi. Au strâns o sumă de zece milioane de dolari. Leii albi și tigrii albi salvați au fost rezultatul unui program de conservare care a început în anii 1980. Spectacolul Siegfried & Roy a încorporat jocuri cu animale și trucuri magice, cu 20 de tigri și lei albi. Spectacolul lor a avut și alte animale exotice, inclusiv un elefant.

Născut la 13 iunie 1939 la Rosenheim, în Bavaria, Fischbacher a învățat primele trucuri de magie când era tânăr. Horn și Fischbacher s-au întâlnit pe o navă de croazieră în 1957. Fischbacher a realizat trucurile magice, în timp ce Horn a devenit asistentul său. Ei și-au perfecționat spectacolul de magie în cluburi mici din Germania și Elveția la mijlocul anilor 1960.

Norocul lor a venit într-un cazinou din Monte Carlo, când un agent din public i-a invitat la Las Vegas. Cei doi au debutat la hotelul-cazinou Tropicana la sfârșitul anilor 1960. Iluzioniștii au devenit populari în anii 1970, primind prima lor facturare în 1978, în calitate de cap de afiș al „Lido de Paris” al lui Stardust. 

Exclusiv. Cum o răsfață Deliric pe Inna. Iată ce îi face