Cum să slăbești 10 kg în opt săptămâni. Sfaturi de la o studentă care s-a transformat incredibil

Cum să slăbești 10 kg în opt săptămâni. Sfaturi de la o studentă care s-a transformat incredibil
Cum să slăbești 10 kg în opt săptămâni: o tânără de numai 18 ani, dezvăluie cele trei schimbări pe care le-a făcut pentru a-și transforma radical corpul. Și asta fără a renunța la alimentele preferate.

Cum să slăbești 10 kg în opt săptămâni? O studentă care a slăbit 10 kilograme în două luni a dezvăluit cele trei schimbări simple care au ajutat-o ​​să-și transforme corpul și să aibă un fizic incredibil.

Lily Turton și-a transformat aspectul urmărind consumul de calorii, reducând dimensiunile porțiilor de mâncare și introducând antrenamente cu greutăți în rutina ei de exerciții, care anterior se concentrase exclusiv pe cardio. Iată cum arăta în ianuarie anul trecut.

Tânăra de 18 ani din Sunshine Coast – Queensland, care este autorul cărții de bucate „Food to Fuel”, a declarat că și-a început „călătoria” pentru a-și schimba relația cu mâncarea și și-a atins obiectivul, bucurându-se de alimentele preferate.

Lily Turton, care urmează, de asemenea, un curs de nutriție, a început prin cercetarea densității calorice a diferitelor alimente pentru a determina ce ar trebui să mănânce pentru o pierdere rapidă, dar durabilă în greutate.

Număratul caloriilor e esențial

A început să urmărească aportul zilnic de calorii pentru a se asigura că mănâncă într-un deficit caloric. Ca să slăbești, regula e simplă: se consumă mai puține calorii decât arde corpul.

Diferit pentru fiecare individ, un deficit caloric este energia necesară organismului pentru a supraviețui și a menține greutatea actuală, minus puterea calorică a aportului zilnic de alimente.

Dacă corpul dumneavoastră necesită 2.000 de calorii pe zi și consumați doar 1.200 pe zi, aveți un deficit caloric de 800 și veți pierde în greutate în mod constant, atâta timp cât acest aport caloric este menținut.

Lily Turton a spus că s-a distanțat și de „persoanele toxice”, ceea ce i-a permis să petreacă mai mult timp conștientizând realizarea obiectivelor sale.

Cum să slăbești 10 kg în opt săptămâni

Dormiți suficient. Lily Turton spune că este mai predispusă la consumul excesiv și la gustarea alimentelor procesate atunci când este obosită.

Creșteți aportul de fructe și legume. Toată lumea ar trebui să mănânce cel puțin cinci porții de 80 de grame de fructe și legume pe zi.

Nu vă privați de alimentele preferate. Este posibil să mâncați orice mâncare doriți și să pierdeți în greutate – cu condiția să numărați caloriile și să vă controlați porțiile pentru a rămâne într-un deficit caloric.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I L Y T U R T O N (@lilyturtonfit)

Fiți activi. Orice mișcare faceți într-o zi se adaugă pentru a face o diferență uriașă în cheltuielile zilnice de calorii. „Când mergi la mall, optezi pentru scări rulante sau scări?  Ar trebui să urci treptele“, a spus tânăra.

Progresul necesită timp. Lily Turton îndeamnă femeile să-și amintească că nu există o soluție rapidă pentru pierderea în greutate durabilă. Perseverența este cheia succesului.

Un videoclip care documentează povestea ei de sănătate și fitness a acumulat aproape 6.000 de „aprecieri” de când a fost încărcat pe Instagram. Acesta a atras sute de comentarii favorabile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I L Y T U R T O N (@lilyturtonfit)

„Ești o astfel de inspirație.  Ar trebui să fii atât de mândră de tine”, a scris un fan. Un altul i-a mulțumit lui Lily Turton pentru distribuirea videoclipului, adăugând: „Asta chiar m-a motivat!”. Alții au spus că le-a plăcut modul în care s-a concentrat asupra sfaturilor simple de slăbire, care sunt adesea trecute cu vederea în favoarea modurilor de detoxifiere și a dietelor.

Sursa foto: Instagram

Sursa: Daily Mail

De neînchipuit cum a trecut Larisa Iordache perioada în care a avut Covid!

Recomandarile noastre