De neînchipuit cum a trecut Larisa Iordache perioada în care a avut Covid!

De neînchipuit cum a trecut Larisa Iordache perioada în care a avut Covid!
Larisa Iordache a fost diagnosticată cu Covid anul trecut la finalul lunii octombrie. Gimnasta a povestit la emisiunea ”Cu capu-n zori” cum a trecut peste această perioadă din viața ei.

Larisa Iordache a fost invitată la emisiunea ”Cu capu-n zori”. Acolo a vorbit despre cum a trecut perioada în care a avut Covid. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal.A fost nevoită să se opereze de trei ori. Gimnasta își anunțase revenirea anul trecut, după trei ani de pauză. 

Alături de antrenorii ei care au pregătit-o din vremea când evolua la juniori, Cristian și Lăcrămioara Moldovan, Larisa a impresionat la Campionatul European și și-a adjudecat „un snop” de medalii. ”Noi am început să lucrăm cu Larisa în 2007. De atunci am lucrat cu ea la Onești, la centrul olimpic de la Deva, după la Izvorani, acum la București”, a povestit Cristi Moldovan.  

Cum a trecut Larisa Iordache perioada în care a avut Covid

Larisa Iordache perioada Covid

Despre perioada în care a avut Covid, Larisa Iordache a mărturisit prezentatorilor Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău că a continuat să se antreneze.

”M-am odihnit și eu. Dl. Cristi și doamna Loulou (Lăcrămioara Moldovan) mi-au adus barele și aparatele acasă. Nu era la fel antrenamentul din sală cu cel de acasă”, a povestit gimnasta. 

Aceasta a mai mărturisit că cei doi antrenori i-au adus barele si aparatele acasă, pentru a putea să se antrezene în continuare. Acest lucru e foarte important pentru un gimnast.

”Un sportiv trebuie să se mențină indiferent de situație. De asta noi ne antrenăm atât de mult pentru că trebuie să faci și atunci când nu te simți bine”, a declarat Larisa. 

Antrenorii o ajută să treacă peste momentele dificile 

Despre cei doi antrenori, Larisa Iordache are numai cuvinte de laudă. Aceasta a mărturisit că ei sunt acolo chiar și în momentele dificile, atunci când gimnasta are o zi proastă.

”Mă suportă zilnic și le mulțumesc pentru asta. Nu sunt o persoană ușor de agreat. Când sunt foarte nervoasă și nu-mi iese ceva la sală trebuie să știi cum să mă iei și ce să-mi spui pentru a nu strica o zi de antrenament. Iar dânșii fac asta”, spune Larisa. 

Pe partea cealaltă, Cristian și Lăcrămioara Moldovan par că dețin secretul reușitei când vine vorba de Larisa, iar anii de experiență și lucru cu ea își spun cuvântul.

”Încercăm să o facem să înțeleagă că sunt zile bune și mai puțin bune pe care orice sportiv le are. Și trebuie să trecem cu bine peste ele. Și sunt zile în care poate să-și facă exercițiile cap coadă. În alte zile le ușurăm sau o luăm așa. Hai să facem un element, când vedem că se încălzește puțin mai băgăm un element. Și până la urmă le face pe toate”, încheie Lăcrămioara. 

Cât de discretă e fiica Loredanei Groza. Și cât de frumoasă!

Recomandarile noastre