Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se ceartă Andra cu Măruță, când îi apucă nervii. Foto 2008

Cum se ceartă Andra cu Măruță, când îi apucă nervii. Foto 2008
În showbizul autohton sunt puține cupluri atât de frumoase și solide ca Andra și Cătălin Măruță. Sunt căsătoriți de 12 ani și au 2 copii. E însă numai lapte și miere în relația lor?

Pe 23 august, Andra și Cătălin vor sărbători 12 ani de la cea mai fericită zi din viața lor: cununia religioasă și nunta superbă, petrecute la Târgu Jiu, orașul natal al mirelui.

Pe atunci, în 2008, Cătălin Măruță realiza la ProTv emisiunea “Happy Hour”, iar Andra era una dintre tinerele soliste în mare vogă. Că sunt buni și astăzi, o demonstrează succesele la public pe care le înregistrează fiecare în carierele lor. Iată două fotografii din 2008.

Acum, după cum se știe, emisiunea lui Cătălin îi poartă numele ”La Măruță”. Iar de curând, i-a venit ideea să o aducă pe canapea pe Andra. Dintr-una în alta, cei doi au ajuns să dea din casă. Adică să vorbească și despre viața lor de cuplu. N-au povestit despre ceea ce unii dintre noi, jurnaliștii, ne mai amintim: cum a cucerit Măruță vedeta cea mai în vogă și cu cea mai bună voce din vremea în care el invita artiștii în „garsoniera” de la TVR 2. Atunci, după lungi discuții pe teme muzicale și profesionale ca între prieteni, Cătălin i-a trimis un imens buchet de trandafiri după un concert. A fost momentul cuceririi totale și de atunci au rămas împreună.

În emisiunea de săptămâna trecută, de la ProTv, cei doi soți au recunoscut și că în paradis mai au loc și discuții, momente când îi mai apucă și pe ei nervii. Însă reușesc să treacă foarte repede peste neînțelegeri.

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, a spus Andra. Iar Cătălin Măruță a ținut să o completeze, cu sinceritate: Ea e cea care cedează, lasă de la ea.

”Vreau să adaug că Andra lasă mult de la ea, deși poate crede că eu nu observ asta. Eu sunt mai pătimaș, am momente în care exagerez, oboseala poate fi de vină, dar Andra nu pune niciodată paie pe foc, e foarte înțeleaptă. Mă lasă să mă calmez, nu îmi spune chiar atunci dacă simte că greșesc, ci puțin mai târziu când chiar ascult și înțeleg”, a mărturisit prezentatorul tv.

Cum s-a ales praful de averea lui Elvis Presley

Mario Fresh în brațele Andrei. Ce zic Măruță și Alexia? Video

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre