Monica Bârlădeanu, la 42 arată ca la 20. Dar să vedeți ce făcea la 16 ani!

Monica Bârlădeanu, la 42 arată ca la 20. Dar să vedeți ce făcea la 16 ani!
Monica Bârlădeanu este una din cele mai frumoase și atrăgătoare actrițe din România. Are 42 de ani, nici-un centimetru de celulită și etalează o mină de puștoaică de 20 de ani. Să vedeți ce făcea la 16 ani, e absolut de neimaginat  cum a făcut asta.

Recent, fanii au aflat cum se întreține Monica Bârlădeanu. Vedeta de la PRO TV le-a mărturisit fanelor sale cum scapă de celulită. Adevărul este că, la cei 42 de ani ai săi, Monica Bârlădeanu arată fabulos. Pare că a descoperit elixirul tinereții, pe zi ce trece arată mai bine. Pentru a scăpa de celulită, Monica Bârlădeanu apelează la un fel anume de masaj.

Cum se întreține Monica Bârlădeanu

„Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc.

Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru”, a povestit Monica Bârlădeanu pe una dintre rețelele de socializare.

Ce a fost în stare să facă Monica Bârlădeanu la 16 ani

La 42 de ani, Monica Bârlădeanu e în sfârșit mulțumită de felul în care arată. Și știți ce greu e acest lucru în cazul femeilor. Când avea 16 ani, Monica s-a confruntat cu mari probleme de asumare a corpului ei. Ea voia neapărat să se angajeze pentru a-și ajuta mama care rămăsese văduvă și se chinuia mult cu creșterea celor trei copii.

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien, şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica pentru Antena Stars, în trecut.

Monica Bârlădeanu nu consumă niciodată așa ceva

Ca să arate la 42 ca la 20 de ani, Monica Bârlădeanu face masaj și ține o dietă anume. Celebra actriță din Vlad spune nu mănâncă niciodată dulciuri. Acesta e unul din marile secrete ale siluetei ei de invidiat.

„Dulcurile de orice fel (n.r. – le evită). E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”, a răspuns Monica Bârlădeanu, răspunzând într-o sesiunea de întrebări pe social media, cu fanii, când a fost întrebată ce aliment a exclus complet din alimentaţie.

Sursa foto: Instagram

După 4 ani, Monica Gabor  a luat decizia: s-a întors în Bacăul natal