După 4 ani, Monica Gabor  a luat decizia: s-a întors în Bacăul natal

După 4 ani, Monica Gabor  a luat decizia: s-a întors în Bacăul natal
De patru  ani nu a mai dat pe acasă și acum pare că s-a dus direct la hotel. Monica Gabor s-a reîntors în România, spre marea mirare a fanilor care o urmăresc în mediul online.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și mama fiicei acestuia, Monica Gabor  a luat decizia: s-a întors în Bacăul natal. Ea a împărtășit cu fanii săi imagini emoționante. Și-a revăzut sora, dar și prietenele din copilărie.

Fotomodelul de 33 de ani originar din Bacău a revenit pe plaiurile mioritice natale. Aici a vizitat mormântul părinților. Emil Gabor și Veronica Bulai, părinții ei, sunt înmormântați în cimitirul din Bacău.

Monica Gabor  a luat decizia: s-a întors în Bacăul natal

La sfârșitul lunii ianuarie, Monica a plecat din America și s-a oprit în Dubai, la sora ei, Ramona. Cele două nu s-au mai strâns în brațe din 2019. Restricțiile cauzate de pandemie le-au dat apoi peste cap toate planurile. Nu s-au văzut de Crăciun, nici  la  înmormântarea tatălui lor, Emil Gabor nu au participat.

Mama lor , Veronica Bulai, murise mai devreme, mai exact cu opt ani în urmă. Emoționant este mesajul dedicat părinților. „Veți fi iubiți mereu!”, a cerut Monica Gabor să se scrie pe panglica unei coroane cu flori albastre pe care a depus-o la mormântul celor ce i-au dat viață.

Blestemul familiei Gabor. Părinții au murit în mod tragic

În anul 2013, Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj. După ce au vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul din care făcea parte a făcut un popas, unde oamenii s-au oprit să-și facă poze cu stâncile din afara peșterii omonime. O bucată de piatră s-a prăbușit peste femeia în vârstă de 54 de ani.

Opt ani mai târziu, Emil Gabor s-a stins în sărăcie și foarte bolnav. Și-a petrecut sărbătorile de iarnă ale anului 2019 în spital și mărturisea că îi era dor de fiicele plecate din țară care nu prea veneau să-l viziteze. A murit în vara anului trecut.

Discreția Monicăi Gabor

În ultimii ani, Monica Gabor, pe cât era de prezentă cât a fost iubita și apoi soția lui Irinel Columbeanu, pe atât de discretă a devenit, după mutarea în America. Relația cu Mr. Pink pare că merge de minune, iar Irinuca, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, e fericită.

Printre persoanele dragi ei cu care s-a revăzut acum Monica Gabor la revenirea în țară s-au numărat Diana Haidinger și Mădălina Apostol, prietenele ei, precum și familia surorii ei, Alina. „În sfârșit ne revedem după aproape patru ani”, „Prietenele mele iubite”, „Jimmy, cățelul surorii mele Alina”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de iubita lui Mr. Pink.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 16 februarie. Se întâmplă lucruri și acțiuni neașteptate