Horoscop Minerva – 16 februarie. Se întâmplă lucruri și acțiuni neașteptate

Horoscop Minerva – 16 februarie. Se întâmplă lucruri și acțiuni neașteptate
Ziua este caracteriztă de tensiuni datorate unei configurații numite Careu în T cu focar Uranus. Lucruri neașteptate, acțiuni la fel de neașteptate.

Pentru români lucrurile nu sunt roze deloc zilele acestea. Se fac lucruri pe ascuns care sunt descoperite și puse sub lupa culpabilității. Posibil ca guvernații, într-un gest de vanitate prost gândită, să le întoarcă spatele sindicaliștilor.

Horoscop Minerva – 16 februarie. Se întâmplă lucruri și acțiuni neașteptate

Berbec – Câteva schimbări surprinzătoare în viața sentimentală și, sincer, multe dintre ele ar putea fi din cele nedorite. Dar cum nu ai de gând să lași să scape nimic de sub control, cauți și găsești o soluție viabilă. Provocări și haos în viața ta, pe măsură ce timpul trece. Primul răspuns este să te enervezi, dar acum nu îți va fi de folos.

 

Taur – Iese în evidență latura ta emoțională, mai plină de compasiune. Ai grijă să nu fii luat pe sus de o poveste care nu este deloc ceea ce ți-ai dori. Este minunat ce dai acum, dar să profiți de asta îți poate ruina toată energia benefică. Lansările de proiecte din această perioadă fie se vor vinde foarte bine fie vor fi pline de erori.

 

Gemeni – Amintește-ți că s-ar putea ca nu toată lumea să fie ca tine. Cât de serios ești dispus să lucrezi? Comunicarea sentimentelor într-un mod deschis și clar este primul pas pentru a obține ceea ce îți dorești. Ia în considerare întotdeauna posibilele consecințe înainte de a face lucruri al căror singur scop este o clipă de plăcere.

 

Rac – Ai dispoziția de a experimenta și vei putea observa lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Simți profund lucrurile, dar nu da atenție comentariilor și apropourilor jignitoare legate de viața ta sentimentală. Îți sugerez: evită argumentele. S-ar putea să dorești să amâni ședințele importante săptămâna aceasta.

 

Leu – Poți găsi legături de afaceri astăzi. Promisiunile, însă, ar putea dispărea dacă nu există ceva scris în acest sens. Încearcă să nu reacționezi prea dur, dacă managementul aduce unele modificări în modul de lucru. Lasă praful să se așeze înainte de a te plânge. Acțiunile îndrăzneațe aduc cele mai bune rezultate.

 

Fecioară – Ai o mulțime de calități excelente, dar a fi un romantic s-ar putea să nu fie una dintre acestea. Ceea ce este în regulă, atât timp cât știi unde se află celelalte puncte forte ale tale. Totuși ar trebui să te ajute să fii mai interesant de unele întâlniri, mai ales că îți deschizi mintea către noi moduri de a face lucrurile.

 

Balanță – Dacă ai o proprietate imobiliară sau ești implicat într-o afacere care implică partea imobiliară, apar oportunități neașteptate. Nu respinge nicio idee fără să o analizezi atent. Începe prin a-ți asuma riscuri și este posibil să îți dorești să iei în considerare un nou tip de investiție sau o altă sursă de venit pasivă.

 

Scorpion – Fii pregătit înainte de a intra în negocieri. Persoana care este cea mai pregătită se va îndepărta de ceea ce ați discutat. Acest lucru te va călca pe nervi, o vei considera o trădare dar nu vei reacționa. Aparent. Toate la timpul lor este fundamentul gândirii tale.

 

Săgetător – S-ar putea să iei lucrurile misterioase un pic prea personal. Da, îți place că ai reputația că îți place să realizezi lucrurile cele mai grele, aproape imposibile. Dar nu toată lumea caută un puzzle complicat de rezolvat. Asumă-ți riscuri. Aceast lucru ar putea să-ți ofere mult mai mult decât ai în realitate.

 

Capricorn – Există detalii neașteptate cu care să te confrunți. Calmul este cheia reușitei. Dacă ai planificată o întâlnire, nu te supăra dacă se anulează. Poți să o reprogramezi dacă dorești. Ai putea să speri la mai mult deși, în sufletul tău știi că te aștepți la altceva. Nu este nimic rău în a fi optimist, dar realitatea ar putea fii mai dură.

 

Vărsător – Nu mai ești cine ai fost cu o săptămână în urmă, ca să nu mai spun, acum o lună sau un an. Fii fidel ție însuți/însăți și poți arăta ceea ce ai devenit sau ești pe cale de a deveni. Pune pe viața de familie un accent mai clar. Folosește-ți puterea emoțională crescută pentru a depăși provocările din acest domeniu acum.

 

Pești – Descoperi că nu ești plătit cât ai dori la locul de muncă actual. Acum, ai puterea de a face ceva în acest sens. Programează-ți o întâlnire cu șeful sau directorul. Vezi dacă te vor ajuta să obții o mărire de salariu măcar. Este o idee bună să îți lași și ție puțin timp, dacă este posibil. Ia-ți o zi pentru a medita la viitorul tău  și răsfață-te.

 

Cuceritorul și romanticul Borcea! I se văd doar sprâncenele de după buchetul de flori