Cum se laudă Nadia Comăneci cu fiul ei. Nu ratați acest video!

Cum se laudă Nadia Comăneci cu fiul ei. Nu ratați acest video!
Nadia Comăneci a obținut primul 10 perfect în istoria mondială a gimnasticii și era de la sine înțeles ca fiul ei să îi calce pe umeri. Adolescentul dovedește deja că e un atlet desăvârșit.

Dylan Paul Conner, fiul Nadiei și al fostului gimnast Bart Connor e dovada vie că așchia nu sare departe de trunchi. La vârsta de 14 ani, acesta are un trup de tânăr gimnast, și e pasionat de sport. Anul acesta, Dylan a urcat pe podium, câștigând un concurs, în Statele Unite ale Americii.

Recent, fosta mare gimnastă a publicat un video cu fiul său executând un salt impecabil, la un aparat, în timpul unui antrenament, într-o sală de sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

„Părinți mândri” a scris Nadia Comăneci alături. E foarte mândră că puiul ei îi calcă pe urme.

Fiul Nadiei e pasionat de toate sporturile

Dylan face gimnastică, dar, în egală măsură, este pasionat și de fotbal, golf, hochei și înot. Adolescentul joacă într-o echipă de fotbal pentru juniori cu care a participat  la campionatul de fotbal pentru băieţii, competiție în care a ocupat postul de portar.

Puști deosebit de activ, Dylan participă și la cross-uri alături de părinţii lui, îi place să meargă la călărie împreună cu mama sa şi asistă din tribune la meciurile de fotbal, de baschet ori de tenis.

Așa cum celebra lui mamă a declarat în urmă cu doi ani, tot ce își dorește Dylan e să stea cu ea. El i-a și reproșat că jumătate din viața lui ea e plecată. Până la urmă, situația pandemică actuală, e o fericire pentru amândoi, deoarece, dincolo de restricții, în sfârșit au timp să stea împreună și să participe ca o familie la activități.

Nadia, familistă convinsă

În aprilie 1996, Nadia Comăneci s-a căsătorit cu campionul american olimpic Bart Conner. A fost o nuntă românească autentică, la țară. celebra gimnastă l-a născut pe fiul ei Dylan Paul pe 3 iunie 2006. În prezent, Nadia și Bart sunt parteneri de afaceri cu managerul lor, Paul Ziert, în Academia de gimnastică Bart Conner.

Nadia Comăneci este o mamă și o soție dedicată. Ea relata, la finele anului trecut, cum decurge o zi normală în casa ei. „Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală (n.r. – pe Dylan), îi fac lunch-ul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul dejun şi pentru el, şi pentru Bart.

Eu mă las la sfârşit, şi în momentul în care ei au plecat spre şcoală atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre office, că de multe ori vine la office pentru că are foarte multe animale acolo de care trebuie să aibă grijă”.

Sursa foto: Bartnadia.com, Instagram

Exclusiv. Bodi stă la răcoare, iar „devele” lui se țățăresc în public. Cum o taxează Daria pe Bianca pentru Dubai